woensdag 27 februari 2013

Give Away Time uitslag!!

Jaaaaa...het is zo ver (wat vliegen die weken!), hierbij de uitslag van mijn Give Away!!

Toen ik deze Give Away op mijn blog zette, stond de volgersteller op 239...en nu staat hij inmiddels alweer op 267!! Geweldig, ik snap af en toe niet waar ze allemaal nog vandaan komen...LOL..!!

Daarom eerst ff een welkom aan alle nieuwe volgers, leuk dat jullie er zijn en hopelijk blijven jullie ook gezellig regelmatig even terugkomen!!


Kee...dan nu de uitslag!! 
Ik heb er even flink voor moeten tellen en rekenen, want er waren behoorlijk wat aanmeldingen...leuk! 
Van de 46 reacties, hadden er 5 aangegeven niet mee te doen voor het origami pakketje en zat er 1 reactie tussen zonder naam, link of wat dan ook, die tel ik niet mee en dan kom ik dus uit op 40 deelnemers. Iedereen heeft op volgorde van reactie een nummer gekregen.

Hier heb ik de Nummer Generator even lekker op los gelaten, hartstikke makkelijk zo'n ding, alleen jammer dat je het niet gekopieerd krijg...jullie moeten er dus maar blind vanuit gaan dat ik het eerlijk heb gedaan..'scouts honour'..*steekt twee vingers in de lucht*

De winnaar van het Origami pakketje is geworden........NUMMER 7!!!
en dat is
...rapaparapapa:


Gefeliciteerd en stuur je me even je adresgegevens? Mailen kan via m.kuijper(at)online.nl

..maarrrr...zo makkelijk komen jullie niet van me af en ik ga nog even door!

Omdat de teller inmiddels de magische grens van 250 volgers ook al is gepasseerd en ik het toch wel jammer vind dat een aantal hele trouwe volgers niet meededen voor het origami pakket heb ik besloten, na aanleiding van jullie superleuke reacties op de paperclips, om daar nog 3 setjes van te verloten.

Hierbij mogen de winnaars zelf kiezen welke ze willen, dus de hartjes, strikjes of de cupcakes en in welke kleur ze deze het liefst zouden krijgen, ik ga ze dan speciaal voor jullie maken! 

Iedereen heb ik hiervoor weer mee laten tellen, behalve Doortje dan in dit geval en de anonieme reactie en ga ik loten met 44 namen.
Daar komen ze:

NUMMER: 16


NUMMER: 28


NUMMER: 27


Alledrie van harte!! Willen jullie mij ook even je adres mailen en daarbij dan je vorm- en kleurvoorkeuren voor de paperclips doorgeven...dan kan ik aan de slag:-)!


Iedereen héél erg bedankt voor het meedoen...niet gewonnen..niet getreurd er volgt vanzelf weer een nieuwe Give Away...wie weet bij 300 volgers!!

Fijne dag!!
**Grtzz..Maddy**

dinsdag 26 februari 2013

Als het aan ons bloggers ligt..

...hebben de postbodes voorlopig werk genoeg...hihihi!! 
Er viel hier ook weer het nodige door de bus vandaag! Allereerst is het boek "Zo geknipt" gearriveerd...joepie...ik had het eerst bij Bol.com besteld, maar bleek (hoorde ik pas na een week!) dat het daar niet leverbaar was en toen heb ik hem via de tip van Vera bij Cosmox besteld en nu heb ik hem binnen!!  
Daar ga ik vanavond even lekker voor zitten..pompidom!!


Er lagen eveneens twee mooie vloppen op de mat...dat blijft toch wel zo spannend...want van wie zou het dit keer zijn?!!

De eerste was echte Moos verrassingspost! 
Uit de vlop kwam een heel mooi gehaakt lippenbalsemhoesje (wat een woord:-) inclusief lippenbalsem en een heel persoonlijke gelamineerde en omhaakte letter M er aan!
Mocht iemand er aan twijfelen die lippenbalsem is dus van Mij!
Ik ben trouwens een echte lippenbalsemverslaafde...lippenstift draag ik niet, maar zonder lippenbalsem ga ik de deur niet uit!! 
Dat was een schot in de roos van die lieve Moos!!
Daarbij nog een héle gezellige brief!


MoosieMeis je bent een schatje...thanxxxxx!!

De andere gezellige vlop bevatte mijn tweede post van Dream Make Share!
Een leuke zelfgemaakte kaart en een lief gehaakt aardbeitje, met mooie pareltjes,  gemaakt door Veronica.
Veronica heeft nog niet echt een blog (maar daar wordt geloof ik aan gewerkt)
Dus bij deze dan maar, Veronica bedankt!


Gisteren had ik zelf ook mijn Dream Make Share vlop op de post gedaan en deze ging dit keer richting Micki zelf van DMS....natuurlijk weer vergeten er een foto van te maken, druiloor die ik ben, maar hopelijk maakt Micki er een foto van die ik dan misschien nog wel even mag jatten:-)

Morgen de uitslag van de Give Away!! Meedoen kan tot en met vandaag!

Fijne avond!!
**Grtzz..Maddy**

maandag 25 februari 2013

Paperclips

Ik heb een beetje met paperclips zitten stoeien, leuk om te doen...lekkere kleine werkjes, ik hou er van!

Let vooral ook even héél goed op het prachtige logostempel...LOL...gemaakt door Hanneke van Prutselz! 
Ik ben er reuze trots op, zo leuk om nu letterlijk mijn eigen stempel overal op te drukken:-)!!

Ik heb ze gemaakt voor in mijn MaakHetFF winkeltje


Vandaag is er trouwens een gezamelijke Give Away gestart van Jenneke en Hanneke (Prutselz)
Ze hebben samen een heel leuk pakketje vol STER-allures bedacht:-))!
 Kijk zelf maar even, klik HIER

Fijne avond!!
**Grtzz..Maddy**

vrijdag 22 februari 2013

Niet te filmen..

...maar ik heb weer een boel veel post gekregen...hihihi...durf het bijna niet eens meer te zeggen:-))
Ik had de laatste tijd ongelofelijk veel mazzel en zomaar twee Give Away's op rij gewonnen!!

De eerste was bij Hannie van Haakzaken en deze lag gisteren op de mat! Een heel leuk en gevarieerd pakketje met een vrolijk stofje,  mooie lintjes/band, washitape, jaren 70 haakboekje en vrolijke gehaakte bloemen en klavertjes! Helemaal top!!


De tweede Give away die ik had gewonnen, was een Surprise Give Away bij Carin van Toedeloez en dat pakketjes kwam zojuist binnen gevallen! Ook ook al zo'n geweldig leuk pakketje met allemaal handige knutselspulletjes zoals haakgaren, naaigaren, roosjes, lieve poezieplaatjes, maar ook een mooie kaart, envelop en een megaschattig gehaakte muisjes sleutelhanger!! Heerlijke spulletjes!


...maar ik ben nog niet klaar, want er kwam net nóg een verrassingsenvelopje binnen...en wel van Hester!!
Héél lief met bloemblaadjes, een boekenlegger en een mooie spreuk!!Ik heb gewoon blozende wangen van al die leuke, lieve en mooie spulletjes en het kwam ook zoooo als geroepen, ik werd vanochtend op het werk geconfronteerd met 'oud zeer' en kwam met een naar gevoel thuis...dus je snapt dat ik van zulke mooie en lieve post me gelijk een heel stuk beter voel!!

Lieve Hannie, Carin en Hester heel erg bedankt voor al dat moois, ik ben er heel erg blij mee!!

**
Denken jullie ook nog aan mijn Give Away...meedoen kan nog tot en met 26 februari!!
Klik HIER om er heen te gaan.

**
Tot slot heb ik nog een vraag of iemand misschien nog een 'adresje' weet waar ik het boekje "Zo Geknipt" zou kunnen kopen?
Ik had het besteld bij Bol. Com en het blijkt daar niet leverbaar te zijn...dat hoor je dan pas nadat ik het ruim een week geleden al besteld en betaald had...gromm...had me juist zo  verheugd op dit boekje!

Heb het boekje inmiddels bij Cosmox besteld, met dank aan Vera voor de tip:-))!

Fijn week-end allemaal!!
**Grtzz..Maddy**

donderdag 21 februari 2013

Werkplek nummer twee..


Ik ben de laatste tijd zo druk met post versturen én ontvangen dat ik bijna niet aan iets anders toekom, ook niet wat betreft het bloggen...hahaha...dat is hartstikke leuk en daar ga ik natuurlijk vrolijk mee verder, maar wat anders tussendoor is ook wel weer eens even gezellig!
Zo had ik laatst mijn blogplekje laten zien, daar werd heel leuk op gereageerd en zag ineens op andere blogs ook plekjes verschijnen. 
Nou heb ik hier in huis meerdere plekken waar ik 'iets' doe...verschillende domeintjes zeg maar. 
Zo haak ik bijvoorbeeld altijd op de bank, lekker beentjes omhoog, kop koffie of thee erbij, lekker relaxed...die plek wil ik jullie ook niet onthouden...ik spreid heerlijk van alles om me heen uit, want het moet natuurlijk wel binnen handbereik zijn, geen zin om iedere twee tellen op te staan..LOL
Deze bank hebben we trouwens net een jaar en o...wat zit ie lekker:-))


..ik durf het bijna niet te zeggen, maar nou heb ik ook nog op zolder een werkplek waar al mijn naaigerei  e.d. staat...hihihi...voordat we kinderen hadden, had ik een eigen werkkamer, maar ja die heb ik in moeten leveren en daardoor zijn mijn hobbyspulletjes (en ik heb nou eenmaal veel hobby's:-) zo'n beetje door het hele huis verspreid..de zolderplek bewaar ik maar weer voor een volgende keer..

Ben benieuwd wanneer ze met het programma "help..mijn VROUW heeft een hobby" voor de deur staan...LOL..


Gezellige dag vandaag!!
**Grtzz..Maddy**


woensdag 20 februari 2013

Post en nog eens post:-)

Gisteren lag er hele lieve post op de mat...van Ellen (van het vrolijke blog Ietsiepietsiepietsiekitschie...ken je het nog niet dan zeker even kijken:-))
Een heerlijk zoet omhaakt kaartje van een ballerina (love it!) een hele lieve beschreven kaart en later ontdekte ik achterop de kaart nog een verstopt mini cupcakeje van strijkkralen...had ik eerst dus helemaal niet gezien..hahaha...daarom staat het ook niet op de foto!

  Ellen hartstikke lief...dankjewel!!

en..

 ..ik ga gelijk door, want zojuist viel ook mijn eerste post van Dream Make Share door de bus (kijk even HIER om meer over dit project te lezen) ! 

Vorige week had ik zelf mijn eerste post verstuurd aan Juffrouw Waardvleugel (Joyce) van het blog Tussen Hemel en Aarde , daar kun je ook zien wat ik haar stuurde.

 **

Vandaag was het dus mijn beurt om iets te ontvangen en dat bleek van (Vilt) Anja te zijn, klik HIER voor haar blog.
Echt spannend hoor zulke verrassingspost, je hebt geen idee van wie je iets gaat krijgen! 
Uit de envelop kwamen twee héle schattige vilten huisjes...zoooo enorm netjes gemaakt!! 
Daarbij nog twee overheerlijke chocolaatjes en een lief briefje.


Ik vind het super Anja en ben er héél erg blij mee..bedankt!!

Nu ga ik snel een mailtje sturen naar Micki van Dream Make Share om mijn code door te geven en gelijk een nieuw adres te vragen...dit is zo leuk!!

Fijne dag allemaal, geniet van het zonnetje!!
**Grtzz..Maddy**

vrijdag 15 februari 2013

Frienship Swap en Stempel Swap

Allereerst hadden jullie mijn pakketje voor de Friendship swap nog te goed...HIER liet ik het prachtige pakketje al zien wat ik kreeg van mijn swapmaatje Lindsy.
Het lukte Lindsy door omstandigheden toen niet om een blogje te maken over het pakketje wat ze van mij had gekregen en ik heb daar op gewacht, omdat ik het leuker vond als ze het eerst zelf kon laten zien en HIER is het nu te zien! 
Kijk dan gelijk eens gezellig rond op haar blog Stannel:-)

****

Afgelopen week heb ik weer een TE gekke Swap gedaan en deze keer met Hanneke van 
Prutselz
Ik wilde heel graag een stempel van mijn logo en ik had laatst bij Hanneke haar prachtige stempels gezien en een balletje opgegooit om eventueel te swappen...dat zag ze (gelukkig:-) wel zitten en vroeg of ik naast een stempel van mijn logo verder nog wensen had of misschien iets voor de kinderen...dus ik nou uhm...ja mijn dochter is gek van poezen dus iets met een poes?...oké en verder nog, toen dacht ik al jeetje NOG meer, nou iets met een cupcake?...daar kon ze allemaal wel wat mee en ik dacht dus dat ik 3 stempels ging krijgen...wat ik al veel vond!
 
Kwam gisteren het pakje binnen..


 .. mijn mond viel werkelijk open van verbazing, want er kwamen niet één..niet twee...niet drie...niet vier, maar gewoon vijf!! stempels uit het doosje tevoorschijn, ze had de 'Keep calm & Be Creative' die op mijn blog staat nog nagemaakt én een hart met mijn naam er in en zo MOOI allemaal..stuk voor stuk!!
Kijk zelf maar!! Zo strak en netjes gemaakt!
Zo'n foto doet ze eigenlijk te weinig eer aan.
Nog even de poezen stempel van wat dichter bij, dan kun je zien hoe strak en fijntjes die lijntjes allemaal zijn, ik vind het zooo knap:


Hanneke superbedankt ik ben heel erg blij met de stempels en ga er HEEL veel plezier van hebben, nu kan ik vol trots mijn eigen logo stempelen!!

Ik heb Hanneke natuurlijk eveneens een pakketje gestuurd en dat is te zien op haar blog Prutselz, ze was ook erg blij mee gelukkig!
..op haar blog kun je trouwens de stempels nog veel beter zien en ook nog veel meer mooie stempels en haakwerk!
 
Ik vond het een ZEER geslaagde swap!!
Fijn weekend!!
**Grtzz..Maddy**
donderdag 14 februari 2013

Voor iedereen een..


..ik vind dat ze deze dag moeten omdopen tot de "ik denk aan jou dag"..de dag waarop iedereen kan laten weten dat hij/zij even speciaal aan iemand of meerdere iemanden:-)) denkt en niet speciaal voor de stille aanbidders (die heb je nl. op mijn leeftijd al lang niet meer..LOL..)!

Fijne dag!!
**Grtzz..Maddy**

dinsdag 12 februari 2013

Ditjes en Datjes

Ik ben met van alles en nog wat bezig momenteel en ook met allerlei verschillende materialen door elkaar heen...garen..stof..kralen..gewoon lekker aan het aanklooien met een doel!
...zo ben ik o.a. bezig voor een hele leuke swap en andere post, wat allemaal nog even geheim moet blijven, maar daarover later meer! Ook ben ik bezig om mijn winkeltje weer wat te vullen, die is nu een beetje leeg. Ik kan dus nog niet alles laten zien, maar wel een aantal dingen:

Tissueboxhoesjes


Minihaaksels voor sleutelhangers:


Kralenhangers:Heb ik nog een leuke tip als je van post versturen en krijgen houdt. 
Ga daarvoor eens kijken/lezen bij Dream Make Share
Ik kwam daar gisteren via Syl (Zaanse Zolder) terecht en het idee sprak me erg aan, ik heb me direct opgegeven en mijn eerste adres is al binnen, dus ook daar kan ik weer lekker voor aan de slag! 

Fijne dag en kleed je warm aan want het is frips!!


** Grtzz..Maddy**

zaterdag 9 februari 2013

Lieve post en lintje van de maand!

Van de week was er weer eens hele lieve post van Jenneke (blog creaties en stuff by Jenneke)...deze keer was het niet voor mij (nou ja, toch ook wel een beetje:-), maar vooral voor de kinderen en dan met name voor Malou, omdat ze afgelopen week de CITO heeft gehad. Jenneke stuurde haar een heel lief gevuld envelopje met leuke hebbedingetjes en ook voor Sem was er een gevuld envelopje! De kinderen vonden het super lief en waren er gewoon echt een beetje ontdaan van..post voor ons?...zomaar?...wat lief van die mevrouw!..hahaha!! 
Voor mij zat er ook nog een aardigheidje bij, hele lieve knoopjes!! 
Ik was er nog niet eerder toe gekomen om er over te bloggen (had via de mail natuurlijk al wel even gereageerd), maar het werd enorm gewaardeerd Jenneke en ik moest je ook namens de kids héél erg bedanken!! 


Het volgende sluit hier haarfijn op aan en dat is dat het weer tijd is voor mijn lintje van de maand...
 ..die wil ik deze keer dan ook héél graag aan Jenneke geven!!

Niet zozeer om het bovenstaande, of nou ja misschien eigenlijk juist wel, want dat geeft precies aan hoe ze is!

Ik denk ook niet dat ik hoef uit te leggen wie Jenneke is, de meesten van jullie kennen haar (en haar blog creaties en stuff by jenneke) natuurlijk al lang en ik denk ook niet dat ik hoef uit te leggen waarom, maar doe het toch..LOL..

 Jenneke denkt altijd aan alles en iedereen in blogland....of het nou om leuke of minder leuke dingen gaat..van haar kun je altijd iets verwachten...zij het door een reactie of zij het door lieve post!! 

Ik vind dat heel bijzonder en waardeer het enorm, niet alleen als ik zelf die aandacht krijg, maar ook als ik dat her en der zie bij medebloggers die het even nodig hadden of iets te vieren hadden of wat dan ook!

Ook via haar blog zal ze het zeker niet nalaten anderen attent te maken op zaken of blogs die even wat aandacht verdienen! 
Het is gewoon een heel bijzonder en lief mens met het hart op de juiste plaats! 

 ..dus Jenneke, jij geeft zóveel en dan bedoel ik echt niet alleen letterlijk, dat ik vind dat jij nu in het zonnetje gezet mag worden en de aandacht mag krijgen die je verdiend, mensen zoals jij maken het bloggen zo bijzonder!!
 
Hij komt deze week je kant op!!
xxxxx


Fijne dag allemaal!!
**Grtzz..Maddy**

donderdag 7 februari 2013

Friendship swap

Gisteren kreeg ik mijn swap pakket binnen van de Friendship Swap die Valerie (van  Atelier Valerie) had georganiseerd. 
Mijn swapmaatje was Lindsy van het blog StanNel
 
Ik kende Lindsy en haar blog hiervoor nog niet, maar we hadden gelijk leuk contact en hebben een aantal keren over en weer gemailt!

Gisterenavond heb ik het samen met Malou uitgepakt en het leek wel Sinterklaas!! Wat kun je daar toch enorm van genieten om al die mooie pakjes uit te mogen pakken en gewoon écht niet te weten wat er in zit! 

Lindsy had alles apart in mooi cupcake papier ingepakt en er zaten twee enveloppen bij...eentje moest ik vooraf openmaken en de andere achteraf. In beide zat een lief briefje waarin ze van alles vertelde over de pakjes én er zat een hele bijzonder kaart bij...met een verhaal.Wat een leuke verrassingen kwamen daar één voor één uit de pakjes!
Malou en ik kozen om de beurt een pakje:-)

Als eerste pakte ik een cupcake olifantje uit...een hele schattige cupcakeknuffel die naar kokos-ijs ruikt!! (Malou wilde hem direct inpikken...dat ging dus lekker niet gebeuren..LOL..)
Daarna een vrolijk sleutelhanger hoesje voor lippenbalsem, inclusief lippenbalsem...een lief zakdoekjeshoesje, inclusief zakdoekjes, twee cupcake fotoknijpertjes...een prachtige doorzichtige hanger met nostalgische afbeelding en tot slot een hele gave reversible tas...deze is aan twee kanten te gebruiken en zo mooi gemaakt! Lindsy ik had je via de mail al laten weten wat ik er van vond, maar doe dat hier ook nog even:

Ik ben er supermegafantastischgeweldig BLIJ mee!
Je hebt me enorm verwend en je was een heel gezellig Swapmaatje!!

Lindsy heeft mijn pakketje ook gekregen, maar aangezien haar dochtertje van 7 maanden het momenteel behoorlijk te pakken heeft, heeft ze wel even iets anders aan haar hoofd...ik weet dat ze ook erg blij is met mijn pakketje, maar de details/foto's van mijn pakketje aan haar houden jullie dan nog even te goed, totdat ze er zelf over heeft kunnen bloggen. 

Valerie jij bedankt voor het organiseren van deze swap, het was super om mee te doen!

**Grtzz..Maddy**

maandag 4 februari 2013

Give Away time!!

De laatste keer dat ik een Give Away deed was bij het behalen van de 200 volgers...inmiddels zijn het er al 238 en de teller loop bijna wekelijks verder op...zoooo leuk is dat, heel gezellig dat jullie er zijn (en hopelijk ook blijven..LOL..)!!

Dusss om te laten zien hoe blij ik met jullie allemaal ben is het weer:

GIVE AWAY TIME!!!!!!!! 

 
Deze keer is het iets uit onze webwinkel , omdat jullie allemaal wel houden van een beetje frutselen en knutselen heb ik gekozen voor een Origami Fashion pakketje. De winnaar mag lekker jurkjes, schoentjes en shirtjes gaan vouwen:-)) Uiteraard zien wij dan naderhand ook heel graag het resultaat daarvan!


 In het pakketje zitten vouwblaadjes en een boekje met vouw voorbeelden
Hieronder een detailfoto uit het boekje:


Heb je hier wel zin in, laat dan onder dit bericht een reactie achter dat je mee wilt doen.

*Linkje op je blog wordt zeker gewaardeerd.
*Volger zijn of worden wordt eveneens gewaardeerd.

De Give Away loopt tot en met Dinsdag 26 Februari.

Woensdag 27 Februari maak ik dan de winnaar bekend!!

**Grtzz..Maddy**


Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...