zondag 29 september 2013

Retourtje verrassing!!

Na een druk maar heel gezellig week-end vol verjaardagen, nog even snel een blogje!
Een tijdje geleden werd er met de post zomaar onderstaand stofpakketje afgegeven (lees hier)


Dat pakketje bleek afkomstig van Jenneke...althans niet rechtstreeks, maar zij had de stofjes op Facebook gewonnen bij de stoffenkraam en mijn adres opgegeven om het naar te versturen! 
Hoe lief is dat!
Ik had al direct het idee om er voor haar dan ook iets moois van te maken....het heeft wel even geduurd, maar deze tas is het geworden. 
Ze heeft hem inmiddels ontvangen dus kan ik hem hier 'veilig' laten zien:

 
Het patroon wat ik gebruikt heb vind je HIER
Ze was er erg blij mee, dus missie geslaagd, ik heb in ieder geval veel plezier met de stofjes gehad:-)!

**

Denken jullie nog even aan de Give Away!
Meedoen kan nog tot en met morgen, Dinsdag ga ik het pakketje verloten.
Klik even op de afbeelding om er rechtstreeks heen te gaan:


 
Een hele fijne avond!!
**Grtzz..Maddy**

donderdag 19 september 2013

Cupcake tas!

Jippie, eindelijk is ie af, de cupcake tas! 
Deze lag dus geknipt en al nog van vóór onze vakantie te wachten om eindelijk eens gemaakt te worden! Het kwam er gewoon niet van en afgelopen week had ik voor het eerst sinds weken weer eens de rust én de zin om achter de naaimachien te kruipen. 





Het basispatroon wat ik gebruikte is van Aunt Clara's Kitchen en vind je HIER

Ik heb er wat kleine dingetjes aan veranderd...o.a. de hengsels iets langer gemaakt, een drukker als sluiting in plaats van een rits en een binnenzak met rits toegevoegd. Ik vind het een leuk model, niet al te groot, maar er past genoeg in! 
Inmiddels heb ik al meer dingen geknipt liggen, dus we gaan er weer voor de komende tijd!!

***

Nog even een 'huishoudelijke' update..lol..
De knie van Ronald hersteld boven verwachting goed, hij mag sinds vandaag zonder krukken en dus ook weer auto rijden, tot nu toe heeft hij steeds thuis gewerkt, maar volgende week gaat hij weer naar zijn werk toe. 
De kinderen gaan nu voor de derde week naar school! Sem heeft zijn draai al aardig gevonden in HAVO 2, maar Malou heeft het best lastig met wennen aan de Middelbare school...het is zo'n enorme overgang voor die kinderen en alles is natuurlijk nieuw...de school...de vakken..de leraren...de lange dagen...het huiswerk én dan ook nog eens allemaal nieuwe kinderen in de klas. 
Het is nogal wat om te verstouwen,  zij heeft er veel meer moeite mee dan Sem vorig jaar om te wennen, maar ze komt er wel onze kanjerpunt!!

  ...eigenlijk ben ik sinds de kids weer naar school zijn, nog helemaal niet alleen thuis geweest bedenk ik me net......poeh wat zal dat stil zijn volgende week en saai..voor het eerst na de vakantie alleen koffie drinken en lunchen:-)!  


Super trouwens dat er zo leuk gereageerd wordt op de Give Away, ook door degenen die aangeven niet mee te doen. Ik vind het heel fair dat jullie eerlijk zeggen als het je ding niet is en daardoor zo anderen meer kans gunt!! 
 
Fijne avond!!
**Grtzz..Maddy**

donderdag 12 september 2013

Give Away!!

Ben de laatste tijd weinig 'blogaktief' geweest. Heb zelf niet veel berichtjes geplaatst, maar ook het lezen bij anderen is er een beetje boel bij ingeschoten....maar ik ben jullie écht niet vergeten hoor:-)!!
 Zo'n 'pauze' is wel eens goed, beetje afstand nemen....het is alleen even lastig de draad weer op te pakken, maar we gaan een verwoede poging wagen:-)!

Ik riep in mijn laatste bericht al dat er een Give Away in de planning zat...daarom presenteer ik jullie nu met veel plezier de:

Mr. Moustache met een vleugje neon Give Away!!

Tijdens onze vakantie in Denemarken had ik al wat spulletjes meegenomen met een Give Away in het achterhoofd en ondertussen heb ik er nog wat spulletjes bij verzameld om het pakketje wat completer te maken!!

Wat valt er te winnen:

*Mr. Moustache notepads
*Mr. Moustache stempeltje
*Mr. Moustache rietjesklemmen
*Een zakje Mr. Moustache kralen in verschillende neonkleuren (verkrijgbaar in onze shop DitteMeDatjes)
*Plaksnorretjes om jezelf tot een heuse Mr. Moustache om te toveren
*Neonkleurige tapejes


Wat mag je daarvoor doen:

* Laat hieronder een reactie achter dat je zin hebt om mee te doen
*Deel bovenstaande foto met link op je blog of via Facebook
*Gezellig als je volger bent of word, maar is geen must

Meedoen kan tot en met 30 september, op 1 Oktober maak ik dan de winnaar bekend!


**Grtzz..Maddy**
 
 

maandag 2 september 2013

Bofkontje!

Vandaag is de vakantie officieel ten einde, al zijn het nog wat rommelige dagen. Sem gaat naar HAVO 2 en moest vandaag zijn rooster halen, Malou is brugpiepertje MAVO/HAVO en heeft morgen een introductiedag...ze moet om 10 uur op school zijn en blijft daar tot begin van de avond. Woensdag gaan ze beiden dan echt beginnen. Spannende dagen dus!!

Morgen is het dubbel spannend, want dan wordt Ronald aan zijn knie geholpen. 
Hij heeft na een knieblessure een aantal jaar geleden altijd last gehouden van zijn knie en aangezien hij heel graag tennist en squasht werd dat toch wel steeds meer een probleem...nu blijkt er slijtage te zijn van het kraakbeen en dat gaan ze morgen 'herstellen'. Het is een dagopname en hij krijgt een ruggeprik, dus als het allemaal goed  gaat, mag hij in de loop van de dag weer lekker naar huis...vervolgens mag hij zijn knie 6 weken niet belasten, ik heb dus een poosje 3 kinderen:-)
Duimen jullie mee dat het goed gaat morgen, hij wordt ws. rond 9 uur geholpen!!

***

Ik ben de laatste tijd een ongelofelijke bofkont op het gebied van Give Away's...zo won ik voor de tweede keer op rij bij Tante Jannie een Give Away!! Hoeveel mazzel kun je hebben zeg...Tante Jannie zelf was er net zo beduusd van als ik:-)) Ik wist zelfs niet eens dat ik mee deed, maar omdat ik 'lid' ben van Tante Jannie's postkamer (zo leuk, geef je ook op!) was ik automatisch kandidaat.
Was ik al ondersteboven van het enorme snailmailpakket wat ik de vorige keer bij haar won, deze overtrof zelfs dat pakket...echt niet normaal meer zo veel!! See for yourself!!

De doos die werd afgeleverd:
(jullie moeten even op je zij gaan liggen, krijg de foto niet recht:-)

 
uit de doos kwamen een hééééleboel kleinere pakjes en zakjes:


..en uit die pakjes kwam een hééééleboel leuks, zo veel dat het écht niet op 1 foto kon:


 ..zakdoekjes, servetten, stickers en noteboekjes


 ...prachtig briefpapier, poëzieplaatjes, haakseltjes, kleurpotloodjes..


...memoryplaatjes, knijpertjes, armbandjes, lintjes en frutseltjes..


 ..mooie papiertjes en tapejes..


 ...een kaartenmaakpakket..


..en tot slot een heel mooi stoffen notitieboek met een wikkel van Tante Jannie!!

..een pakket om stil van te worden...dat was ik dan ook..

Tante Jannie...heel erg bedankt voor dit supermegagrotegave pakket, ben er zo enorm blij mee en ik doe voorlopig even maar niet meer mee met jouw Give Away's ...LOL..

Wel wordt het hoog tijd dat ik er zelf weer eens eentje ga geven en ik heb er al ideeën over, dus hou de boel hier in de gaten!

***

Ik hoop binnenkort ook weer eens wat meer te kunnen freubelen, ideetjes te over en zin ook, het kriebelt echt...nu de tijd nog! Ben zo tussendoor wel met diverse haaksels bezig geweest, maar er is nog niets wat af genoeg is om te laten zien:-)
Ook heb ik een waslijst aan post liggen die ik nog wil versturen...maar goed alles even op zijn tijd!


Fijne avond!!
**Grtzz..Maddy**




Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...