woensdag 18 februari 2015

Minicaravan sleutelhanger

Het wordt hoog tijd voor weer een wat vrolijker blogbericht!! 
Ik wil nog wel iedereen heel erg bedanken voor de lieve reacties op mijn vorige blog over Dropje...ik heb nog steeds dat ik haar soms vanuit een ooghoek denk te zien liggen (...en dan is het een paar schoenen ofzo:-) of hoor mauwen, maar het verdriet slijt en krijgt een plekje en ook Vlekje begint haar draai weer lekker te vinden zonder haar zusje....die geniet volop van alle aandacht allemaal voor haar alleen...hahaha...de rust is in ieder geval wedergekeerd in huize MaakHetFF!

***

Ik zit tegenwoordig dus veel op Instagram (klik op het icoontje in de rechterkolom om eens te kijken) en daar volg ik o.a. Brigit (Gittepetit)
Brigit heeft een superleuke sleutelhanger bedacht, met als basis mijn patroon van de minislippertjes sleutelhanger. Ik vind het heel gaaf dat het patroontje een inspiratiebron is geweest voor weer een ander leuk patroontje! 

Brigit heeft een hele grappige minicaravan sleutelhanger bedacht en daar ook een uitgebreide beschrijving van op haar blog gezet.
Dit zijn ze:


... wil je ze ook maken, dan vind je de (gratis) beschrijving op haar gezellige blog: GittepetitIk heb de laatste tijd ook niet stilgezeten, dus zal binnenkort van alles laten zien!

Fijne dag!!
**Grtzz..Maddy**

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...