zaterdag 18 december 2010

Even wat anders..

Het is even geleden dat ik hier iets heb laten zien...maar dat wil niet zeggen dat ik stil heb gezeten hoor, integendeel!
Ronald en ik zijn bijna 8 weken geleden gestopt met roken (na ruim 20 jaar gerookt te hebben) en daardoor ben ik heel bewust bezig geweest om vaste gewoontes te doorbreken, even wat minder achter de computer en ik had sterk de behoefte om me naast het kralen eens op iets geheel 'anders' te storten...dat is dus haken geworden, zag op internet al eens van die grappige gehaakte kleine diertjes, hondjes en poppetjes voorbijkomen en leek me erg leuk om dát nu dan maar eens zelf te gaan proberen.
Voor Sinterklaas mezelf een boekje, garen en haaknaald kado gedaan en de haakfun kon beginnen!
Ik heb vroeger wel haken geleerd, maar nooit veel mee gedaan, gelukkig bleek het dus net zoiets als fietsen te zijn en 'haakte' ik zo weg, de basis zat er in ieder geval nog in!
Toch viel het gepriegel met die haaknaald nog best tegen, ben wel wat gewend zou je denken met kleine kraaltjes, maar met een haaknaald zo'n klein geval in elkaar frutselen is toch weer een uitdaging op zich! Maar erg leuk om te doen...een tweede verslaving is geboren! 
Zie hier mijn eerste mini-haakwerkjes, een cakeje en kopje cappucino:
Uit het boekje: 'Lieve diertjes zelf haken'

1 opmerking:

  1. Goed gedaan!! En haken is een veel leukere en gezondere verslaving! Je eerste haakwerkjes zijn schattig!
    Gelukkig Nieuwjaar!

    Groetjes, Simone

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...