zaterdag 4 augustus 2012

Envelopjes/kadodoosjes maken

Ik had het er laatst al over, ik was van plan samen met dochter envelopjes/kado-doosjes te gaan maken...en zo geschiedde het deze week:-)

We hebben van alles bij elkaar geraapt aan papier en andere rommeltjes, wat hier handig/leuk bij zou kunnen zijn...toen voorbeelden voor kleine envelopjes opgezocht op internet, uitgeprint, enveloppen en kadozakjes uit elkaar gehaalt, alles op dikker papier geplakt en uitgesneden zodat we stevige mallen zouden hebben.
Maar na al deze 'voorbereidingen' waren we dus zeker een uur verder inmiddels:-)

..tóen het leuke werk!...het voorlopige resultaat zie je hieronder!
Nog niet zo heel veel, maar omdat we dus al een hele poos bezig waren geweest, vonden we het voor die middag eventjes genoeg....we hebben nu wel mooie mallen waar we een volgende keer direct mee aan de slag kunnen...die volgende keer gaat ook zeker komen, want we vonden het beide hartstikke leuk om te doen! 

5 opmerkingen:

 1. Leuk!! Heb je kaftpapier van de Kruidvat gebruikt? Volgens mij had ik dat om mijn boeken ;) Leuk idee!

  Groetjes Leonie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oei...zou best kunnen, ik heb allerlei papier waarvan ik niet weet hoe ik er aan kom. Bewaar ook papier wat ik mooi vind van kadootjes enzo:-)

   Verwijderen
 2. Gezellig hè, om te knutselen met je dochter. Ik ben gister met mijn moeder en mijn dochter naar onze plaatselijke hobbyzaak geweest en heb daar een 'make and take' demonstratie van Krimpie Dinkie gevolgd. Vroeger heb ik al heel wat plastic laten krimpen voor oorbellen en sleutelhangers, maar met dat stempelen erbij is het toch weer nieuw.
  Jullie envelopjes en doosjes zien er heel gezellig uit. En een goed idee! Je kan ze maar in voorraad hebben! (zeker met mijn tic voor zakjes en doosjes, haha!)
  Groetjes, Angélique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt al een paar mooie voorbeeldjes. De volgende keer eindig je eker met stapeltje.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...