donderdag 11 oktober 2012

Swapperdeswap

Mijn pakje voor de swap van Biene-Bien ligt klaar om verzonden te worden! Ik kan natuurlijk nog even niet verklappen wat er in zit .
Wat ik eigenlijk wel een beetje jammer vind, is dat mijn swapmaatje geen blog heeft...ik weet dus niet wie het is, wat voor type het is of waar ze van houd, ik heb alleen twee kleuren doorgekregen..dus ik hoop van harte dat het in de smaak gaat vallen...het is nu ook niet over en weer via de blogs te 'delen' zoals ik zo leuk zie bij iedereen...maar goed het is even niet anders en hoop toch dat het een leuke swap wordt.
Zodra mijn pakje bij de ontvanger is aangekomen laat ik ff zien wat er in zat en als ik mijn swappakje heb ontvangen laat ik dat uiteraard ook even zien! 


Fijne dag allemaal!!

**Grtzz..Maddy**

17 opmerkingen:

 1. ♥ dat hartje so sweet, wel dat is wel jammer ja, net zoals moos en ik het deden en de andere
  maar ik hoop dat jij je mooie spullekes gaat tonen als het bij je swap maatje binnen is

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En daar gaat er weer één! Ik vind het wel heel knap dat je wat voor iemand hebt weten te maken waar je alleen letterlijk 2 lievelingskleuren van kent. Ik ben wel heel benieuwd waar je voor gekozen hebt. Jammer dat het niet gedeeld kan worden zoals bij anderen, maar gelukkig kun jij het wel laten zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O, maar Maddy dan deel jij het toch alle twee. 1 je eigen pakje en 2 het pakje wat jij krijgt :-) En je ontvangster zal toch wel een berichtje achter laten wat ze er van vind!!!! Je -pakje ziet er schattig uit zo met die hartjes en ik durf te wedden dat ze er heel blij mee zal zijn.

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je enveloppe ziet er al heel leuk uit dus wat erin zit zal ook wel mooi geworden zijn. Bne benieuwd wat erin zit. Dus graag foto's plaatsen als je maatje het heeft ontvangen. En het leifst van alletwee inderdaad (ik ben verder niet nieuwschierig ofzo hoor)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Spannend!
  Ben benieuwd naar je creaties!

  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik voel met je mee. Mijn swapmaatje heeft wel een blog, maar het er niet op gezet. Heb ik dus zelf maar gedaan, maar het is leuker als je elkaars dingen showt.
  Ik ben benieuwd wat je gemaakt hebt, was niet makkelijk met alleen maar 2 kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ai..dat is ook niet zo leuk nee, je doet toch je best..ik heb een aantal kleiner dingen gemaakt waarvan ik hoop dat het altijd wel leuk is, rekening houdend met de kleur die ik had doorgekregen.

   Verwijderen
  2. Ik heb wel een mailtje van haar gehad, waarin ze aangaf dat ze het erg leuk vond, maar op haar blog staat niets. Ik moet mijn envelop nog krijgen hihihi.

   Verwijderen
 7. Uiteraard gaat het erom dat je iemand blij maakt met datgene wat jij gemaakt hebt. En gelukkig kunnen we het straks op jouw blog bewonderen. Maar ik snap dat het raar voelt om iets voor iemand te maken waar je geen "research" naar kunt doen. Het mooie is dan wel weer dat je alles kunt maken wat je wilt! Ik hoop dat het in de smaak valt en dat jij ook iets heel leuks gaat krijgen.
  Groetjes van Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben wel nieuwsgierig wat er in die leuke enveloppe zit. Je ziet dat het met liefde s gmaakt, kijk maar naar dat lieve hartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier is vandaag ook een envelop op de bus gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. dat is zeker jammer dat we nu niet kunnen zien dat ze het ontvangen heeft, maar misschien stuurt ze een foto naar biene -bien. zodat we het op haar blog terug zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoop ook dat ze dan de foto's naar gerbiene stuurt meis. Dan is het toch nog een beetje over en weer genieten!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Maddy,
  Ik kreeg vandaag een hele leuke envelop!!!!!
  Hartelijk bedankt! Ik vond het super. Mijn kadootje voor jou is nog niet helemaal klaar, maar volgende week gaat het op de post. De foto zet ik op fb en stuur ik naar Gerbiene.

  hartelijke groet
  Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhh...blij te horen dat het goed is aangekomen en dat je het leuk vind!! Ik heb geen emailadres van je en weet niet hoe ik je anders kan bereiken, dus beantwoord het hier maar even:-) Wil je mij misschien je emailadres nog even doorgeven, ik vind het strax ook leuk om het jou te kunnen laten weten (ik heb geen facebook:-) Grtzz..Maddy

   Verwijderen
 13. oww ben ook zo nieuwsgierig wat jullie voor elkaar gemaakt hebben!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...