dinsdag 12 maart 2013

Bookmarks van vilt...

Wat een leuke reacties kreeg ik van jullie op mijn uiltjes bookmarks uit de vorige post!!
Ik weet nooit zo goed of ik nou op de reacties moet reageren of niet, want lezen jullie dat dan nog terug?....kan me zo voorstellen dat je, net zoals ikzelf,  veel blogs volgt en regelmatig ergens reageert je niet iedere keer op al die blogs terug gaat zoeken of er een reactie op is gekomen...of doen jullie dat wel? 
Als ik aan iemand iets gevraagd heb ofzo dan wel...maar anders is het gewoon ondoenlijk, ik vind het vaak zo al moeilijk genoeg om al die leuke blogs bij te houden en dat worden er ook alleen maar meer:-))

Weet in ieder geval dat ik altijd alle reacties lees en heel erg waardeer, moet er soms  hartelijk om lachen, en heel soms zijn er ook wel eens reacties die ik niet helemaal snap...hahaha...maar dat maakt allemaal niet uit, bedankt dat jullie in ieder geval de moeite nemen om te reageren!

Daarom heb ik speciaal voor jullie een kleine verrassing gemaakt! 
Geen idee of jullie er blij van worden, maar ik denk het wel. 


Ik heb namelijk nóg een bookmark bedacht, een vosje!


Nu denken jullie natuurlijk..."nou jippie zeg, is dat de verrassing?"
..LOL..


Glapje!!
De verrassing is, dat ik van zowel het uiltje als het vosje patroontjes heb gemaakt inclusief een kleine uitleg en vinden jullie het leuk om ook zo'n bookmark te maken, mail me dan even op m.kuijper@online.nl , met als onderwerp 'Bookmark', ik kan het je dan als 'reply' toesturen.
Zo hoef ik niet van iedereen een emailadres te hebben en in te kloppen...

Ik wil er eigenlijk een pdf van maken wat ik gewoon op mijn blog kan plaatsen, maar ik weet (nog) niet hoe dat moet, daar ga ik Ronald even lief voor aankijken, tot die tijd verstuur ik het als een Word documentje aan iedereen die mij dus een mailtje stuurt.


Fijne dag (hier schijnt het zonnetje!)
**Grtzz..Maddy**


22 opmerkingen:

 1. Ik 'vergeet' ook vaak weer op het blog te kijken wanneer ik een reactie achter gelaten heb... Tenzij ik iets gevraagd heb, maar zelfs dan vergeet ik het hoor. Zo heb ik ergens een paar prachtige muizen gezien, alleen geen idee meer waar. Ik weet wel dat ik er iets over gevraagd heb. Stom is dat dan hè!

  Ik vind het lezen van de reacties ook altijd leuk, maar twijfel inderdaad dan of ik daarbij weer een reactie van mijzelf achter moet laten.. Moeilijk, moeilijk, moeilijk!

  De boekenleggers zijn leuk geworden! Je hebt het freubelen met vilt helemaal te pakken of niet?! Ga zo door Maddy, je maakt prachtige dingen!

  Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Soms geef ik wel een reactie op een reactie maar of dat nog gelezen wordt, geen idee haha. Je hebt gelijk hoor, het is een hele klus álle blogs goed te volgen. Dat vosje is leuheuk, de uiltjes ook natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik geef eigenlijk nooit een reactie op een reactie om dezelfde reden als jij aangeeft.
  Je bookmarks zijn super en ik heb je een mailtje gestuurd.
  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OOOh, de vos is ook mooi!
  Ik ga zelf wel terugkijken naar een reactie op een reactie als ik een 'directe' vraag stelde, bv. welk patroon er gebruikt werd, of waar je een bepaald fournituur kan kopen ofzo.
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als ik echt een vraag aan iemand gesteld heb dan kijk ik er nog wel naar terug. Als iemand met een vraag op mijn blog reageert dan stuur ik ze eigenlijk altijd (indien mogelijk) een mailtje met mijn antwoord. Vind het zo lastig dat je geen notificatie van Blogspot krijgt als iemand op je reactie heeft gereageerd!

  Dat vosje is zooooo leuk! Ik ga je mailen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik geef wel eens een reactie op een reactie, maar vraag me dan tegelijkertijd ook af of volgers mijn reactie dan wel weer lezen... Ik zelf vergeet namelijk ook altijd waar ik een reactie heb achter gelaten... Dat heb ik zelfs met give aways... Ik vergat altijd waar ik meedeed... Nu ik pas ontdekt hebt hoe je een linkje moet plaatsen kan ik die in ieder geval terug vinden...

  Liefs van Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Soms denk ik oh ja even kijken of er op gereageerd is maar meestal niet :) teveel leuke blogs komen voorbij (wordt er gek van) hahaha. Ik ben er al achter gekomen dat er echt heel veel tijd in gaat zitten, maar ja het is zo leuk :) Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh wat leuk! Ik stuur je alvast een mailtje en bedankt, heb vorig blogberichtje al eens goed zitten kijken hoe je ze gemaakt had :-)
  Wanneer ik een reactie achterlaat bij iemand, dan druk in daarna op 'Aanmelden via e-mail', wanneer er dan nog wordt gereageerd krijg je dat in je mailbox. Soms wel veel mailtjes wissen, maar wanneer je inderdaad een vraag hebt gesteld, zie je dan zo de reactie van die persoon. Ik vind het ook heel leuk om reacties te geven én om te krijgen, en dan probeer ik soms te antwoorden wanneer het echt een vraag is. Het is niet te doen hé om bij iedereen een wederwoordje te zetten. Maar ik heb ook plezier en ben heel blij met elke reactie die ik krijg. Tot mails :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh, wat een mooie!
  Ik kijk ook meestal niet of er een reactie is, alleen als ik iets gevraagd heb. Maar soms voel ik me ook wel eens een beetje schuldig dat ik niet op al die lieve reacties op mijn blog reageer, maar dan bedenk ik me weer dat ik zelf ook meestal niet kijk of er reactie is, dat ik niet verwacht dat anderen dat wel zouden doen; er zijn inderdaad zo ontzettend veel leuke blogs ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi, wat een leuke bookmarks heb je gemaakt. Ik ga je een mailtje sturen. Ik heb dan wel een e reader maar ze zijn ook leuk als traktatie. Ik probeer wel eens te reageren op een reactie maar meestal gebeurt dat alleen als er een vraag is gesteld. Als ik zelf ergens reageer kijk ik ook niet altijd terug. Is geen doen toch, er zijn te veel leuke blogs. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oww wat zijn ze schattig zeg ♥
  Ik lees heel af en toe terug als ik door me zus er op word gewezen dat er iets bij me bericht staat, en of als ik wat gevraagd heb, anders niet...dat kan ik echt niet volgen met mijn hoofd.
  Wat leuk dat je daar een patroon van hebt meis.
  Ik sla hierin over..want dat kan hessie niet maken.
  Maar vind dit super de super lief van je.
  Lieve groet Hester

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat zijn ze leuk! Hoe kom je erop! Ik kom ook steeds meer blogs tegen en als het nog even doorgaat, ben ik alleen nog maar bezig met blogspot;) Om nog maar te zwijgen over hetgeen ik wil maken met al die leuke inspiratie. Groetjes Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. ik ga je mailen ze zijn werkelijk gaaf ♥

  ga niet beloven het al GELIJK te maken dan ga ik de druk op mezelf te hoog leggen...maar ik ga het een x maken

  lieffs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 14. ha die maddy ! :-)
  een pdf je maken toe maar... haha
  en ik kijk ook niet altijd naar een reactie, kortom we doen ons best . En inderdaad soms is het zoveel dan mis ik weleens wat en daar baal ik dan weleens van maar ja het is ook wel menselijk.
  liefs, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Superleuk! Ik heb 'm ook gezien op Pinterest. Je vosjes-variant is ook errug leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Heel leuk gemaakt en lief dat je hem wilt delen!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Soms kijk ik wel eens terug maar opper chaoot vergeet het meestal haha.
  Mooi gemaakt Maddy, chapeau!!!
  xe

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Je hebt de smaak te pakken. Wat is die leuk dat vosje.
  Wat een leuke blogs zijn er allemaal toch en het ergste is dat ik zoveel leuke dingen zie, maar waar was dat ook alweer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk! Ga vooral door zou ik zeggen! Ik ga mij niet wagen aan de patroontjes denk ik, al is het wel erg verleidelijk... Maar als ik het in elkaar zetten van een amigurumi al uitstel, zal dit niet veel beter zijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat lief van je Maddy!!! Erg leuk!
  Soms kom ik terug voor een reactie...maar meestal blijft het erbij :o)
  Fijne dag! Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wat heb je een geweldige leuke uiltjes gemaakt.
  Ik kende het al van Pinterest, maar jij hebt er je eigen draai aan gegeven. Bij sommige blogs ga ik nog wel eens terug om te zien of er een reactie op mijn reactie is geplaatst, maar net als wat de bloggers hier voor mij al zeiden, vaak vergeet ik het. ..en idd er zijn zoveel leuke blogs, en ze allemaal volgen is dan ook een hele klus:) Als ik iets wil weten of een bepaalde vraag heb stuur ik een mailtje, heb gemerkt dat dat heel goed werkt.
  Is ook heel leuk dat je het patroontje wil delen, maak je velen heel blij mee!
  Lieve groet,
  Letty/Elle-Bee

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ze zijn heel mooi. Ik maak ze zeker ook.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...