woensdag 11 december 2013

Simon's Cat

Even een keer geen blogbericht met creaties :-)
Degenen die me al langer volgen zien regelmatig foto's van onze kattenzusjes Drop en Vlek voorbij komen, vooral op Facebook post ik regelmatig foto's. 
Wat ik zo leuk vind aan katten, in ieder geval aan onze eigen katten,  is dat ze aanhankelijk, eigenzinnig maar ook gewoon vreselijk grappig zijn.

Dat katten komisch zijn zie je ook terug in strips...denk aan Garfield of de katten van Jan, Jans en de kinderen.
Wij zijn hier vooral fan van "Simon's Cat"...misschien kennen jullie hem al, maar misschien ook niet en het leek me leuk eens wat anders te delen dan creaties...er is namelijk een hele serie komische filmpjes van deze kat.

Het zijn eigenlijk eenvoudig getekende stripverhaaltjes, maar zooooo herkenbaar en juist die herkenning maakt het zo grappig, ik weet zeker als je katten hebt of hebt gehad, je die herkenning ook hebt!Er is zelfs een officiele site: www.simonscat.com, daar vind je ook alle filmpjes die er gemaakt zijn.

Onze persoonlijke favoriet is "Tv-dinner"

klik HIER als je dat filmpje wil bekijken.

Om toch nog even een linkje naar het freubelen te maken, vond ik op Pinterest een leuk patroon voor een knuffeltje die wel heel veel van Simon's Cat weg heeft! 
Lijkt me erg leuk om te maken!

http://www.pinterest.com/pin/526780487635494507/

Fijne avond!!

**Grtzz..Maddy**

13 opmerkingen:

 1. ooow leuk knuffeltje en ja Simonscat is leukerdeleuk!
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha wat een leukerds♥
  leuke tip
  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ja hier ook een kattengek en eigenaar van een heel eigenwijs poezebeest genaamd Sushi! De filmpjes van SimonsCat bekijken wij hier al regelmatig en daar moeten we dan altijd erg om lachen. :) groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaahahaha, Ik heb genoten van dat leuke filmpje! Super herkenbaar. Wij hadden ook zo`n lekkere domme/eigenwijze kat waar we 18 jaar lang ook dit soort dingen mee beleefden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik kende simon's cat niet.. dank je voor de link.. hahaha ik ga ze allemaal bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha ... leuk hé die filmpjes. Als kattenfreak kan ik hier ook erg van genieten. Kende deze al maar kan er telkens opnieuw van genieten. Van Chili, onze siamees, kan je foto's zien op mijn blogje. Vind katten heel boeiend om naar te kijken. Groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Net als jij ben ik fan van de Simon's cat filmpjes. De tekenaar heeft poezen goed geobseerveerd, want deze cat doet vaak dezelfde dingen als mijn poesen.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk,ja ik post ook veel meer van Diva als van ons doggie en niet dat zij minder lief is hoor en ook een clowntje,alleen als ze een camera ziet lijkt vind ze het maar niets en gedraagt zich dan ineens alsof ze zwaar mishandeld is...heerlijk,kan me geen leven zonder beesten om me heen voorstellen je hebt er zoveel plezier van en ze zijn onvoorwaardelijk je beste vrienden. ;-)


  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oww wat heb je dit onwijs leuk gedaan!! Echt super ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 10. hahahaha, bij de eerste mauw zat Wessel al rechtop..Trouwens over honden gesproken die kunnen ook zo doen maar dan met een bal of een beestje waar je dan mee moet gooien of je zit net lekker te haken springt hij zo op je werkje.... Het blijft lachen met die lekkere mormels ;-)

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuk maddy, ook ik kijk regelmatig naar simons cat op youtube :-) alleen als je katten hebt kan je zo'n filmpje neerzetten hahaha geweldig !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik heb ook twee van die idioot rare katten. Lief maar absoluut apart. Vind die knuffels wel superschattig trouwen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...