zondag 16 februari 2014

Thee, post en shawlette.

Afgelopen week stond in huize MaakHetFF vooral in het teken van post! De postbode was weer blij met me...of niet natuurlijk, maar ik zeker wel met de postbode :-)

Dinsdag ontving ik een theepakketje wat ik had besteld bij 'Zin in thee' 
..een heel leuk webwinkeltje met  allerlei soorten en smaakjes thee! Ik hou (naast koffie:-) erg van thee en vooral smaakjes zijn favoriet. Een tijdje geleden hadden we bij Ikea hele lollige kleine filtertjes gekocht die je in je glas/kop kunt hangen voor losse thee, alleen had ik dus geen losse thee..tot ik via Facebook bij 'Zin in thee' terecht kwam en daar een aantal smaakjes bestelde om eens lekker uit te proberen.


Appelcake-, Romige aardbei-, Toffee-, Oriëntaalse munt- en een klein zakje 'Vallende sterren' thee als probeersel. Ik kan jullie vertellen het is genieten!! De enige die me wat tegenvalt is de romige aardbei...die klinkt smakelijker dan hij is en heeft een zuurtje wat ik persoonlijk niet zo lekker vind, maar de rest is zalig en het smaakt ook echt zoals het heet!! Links op de foto het filtertje en de maatlepel heb ik meebesteld om precies 2 gram thee af te kunnen passen.
Ben je een theeleut is dit zeker een aanrader!

***

Donderdag vielen er 2 vloppen op de mat.
De eerste die ik openmaakte was van Angeline (blog: Mijn eigen Plekkie) en daar kwamen zulke leuke spulletjes uit! Een hele gave roze tafelloper met afbeeldingen van Cupcakes en taartjes (love it!!), 4 stukken zelfgemaakte chocolade fudge...nou ben ik net als de meeste dames dol op chocola, maar wie mij goed kent weet dat ik ook een enorme fan ben van fudge...een waanzinnige combi dus...hahaha en erbij een hele mooie 'thee' kaart, heel lief beschreven!! Lieve Angeline, nogmaals super bedankt, wat een enorm schot in de roos dit!! De tafelloper ligt op de eettafel te pronken en de fudge...die is niet meer...zaaaaalig was het :-)


***
De andere envelop was Valentijnspost en kwam van Esther (blog: Espiratie) en de tuinders van Stichting de Ganzert (blog: Tuinderij ganzert)...ook een superlief kaartje en een zakje stokroos zaadjes. Ik ga ze zo in een pot zetten en ben heel benieuwd wat ze gaan doen...hou je op de hoogte!! Lieve Esther en Tuinders heel erg bedankt!!


***

Vrijdag was het Valentijnsdag en toen ik thuiskwam uit mijn werk vond ik weer een envelop op de mat!
Echte Valentijnspost, want kijk eens wat een geweldig mooi hart daar uit kwam!


Van die schat van een Jenneke (blog: Creaties and stuff by jenneke en Hester) met een heel lief kaartje erbij...letterlijk hartverwarmend!!
Nogmaals dankjewel meis!!


***

Wil ik tot slot nog laten zien wat ik heb afgemaakt deze week. Onderstaande shawlette haakte ik a.h.v. een patroon van Moogly, met Stylecraft garen in 3 tinten paars. het patroon vind je HIER



Op Facebook loopt momenteel een wedstrijd bij Stylecraft, waarbij je een foto in kan sturen van iets wat je met dit garen gemaakt hebt, deze foto heb ik ingestuurd...daar kan dan op gestemd worden. Misschien wil je zelf meedoen, maar zo niet zou ik het natuurlijk hartstikke leuk vinden als je op mij zou willen stemmen! 
Klik op STEMMEN om er rechtstreeks heen te gaan.

Alvast bedankt!!

Fijne (werk)week allemaal!!

**Grtzz..Maddy**

18 opmerkingen:

  1. heeeeerlijke post en wat een mooie creatie!
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn al die post! En je shawl is prachtig! Hopelijk win je!

    Groetjes Leonie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De postbode maakt overuren meis, geniet van al dat moois!! En je creatie is super mooi liefie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Post post post .... nice nice nice hihihihi
    Enne love youre shawlette ... die kleurtjes ♡

    Thee met een zuurtje hihihi ... das wat voor Moos. Die lust ook alleen maar zure mandarijnen .... zure sinaasappels ... benne ze zoet mot Moos ze niet ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je shawl is bjoetifoel en ik had mijn stem er al op uitgebracht uiteraard!Ja ik ben ook een theeleut en chocolade liefhebber ;-),dus het was goed 'gemikt',ha,ha....heerlijk die post die je hebt gekregen!

    lieve groetjes
    Angeline

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk hoor, ik heb gestemd op die mooie sjaal, die post verrassingen zijn geweldig, dat is altijd genieten toch!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk, zulke post! Vooral die met veel liefde gestuurd zijn :-)
    Je shawlette is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een heerlijke lekkere en lieve post :))
    Wauwww mooie sjaal, super kleurtjes !

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik ben een grote theeleut en ga zeker eens kijken op dat webwinkeltje.. zelf heb ik via esther de yogithee ontdekt en heb diverse smaken van dat merk net gekocht.. ook al zoooo heerlijk!
    prachtige sjaal is eht geworden.. mooi in die paarstinten.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hey die lieve Maddy wat ben je heerlijk verwend en heb je jezelf heerlijk verwend. Die smaakjes doen me denken aan thee die je geloof ik ook bij de Xenos krijgt, zag ze eens bij onze vrjendin Pat...maar of die ook zo lekker smaken weet ik niet hihihi.
    Dat hart dat je van Jenneke kreeg vind ik helemaal super! En die post van Angeline had ik ook zo wel willen ontvangen, maar ik denk dat ik daar niet de enige in ben whahhha. Heel mooi wat je maakte, ik wilde net stemmen, maar bedacht me toch vanwege het feit dat ze dan toegang tot al je facebook gegevens hebben, daar wil ik nog wel eens bij afhaken. Dikke knuffels!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lekker thee! Ik ga ook eens bij hun neuzen. Je hebt fijne verwenpost gekregen, daar word je blij van. Je shawllette is prachtig, ook in die kleuren. Lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Je zou die postbode bijna gaan omhelzen als hij iedere keer zulke leuke post brengt :).
    Sjaal is super geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Je bent weer heerlijk verwend:) Geniet van de thee!
    En die shawl is ook weer prachtig!
    Fijne dag, lieve groet,
    Letty/Elle-Bee

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke post en wat een mooie sjaal heb je gemaakt! Ik ga zo even stemmen. Groetjes, Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wowwww wat een heerlijke post en supergave http://creaties-jenneke.blogspot.nl/2014/02/5050-terug-post-tulpen-haken.htmlshawl zeg ♥ hier word je genoemd xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Heerlijke post! Leuk op die manier thee drinken! Je shawlette is prachtig. Tot slot wil ik je bedanken voor de lieve hartverwarmende reactie op mijn blog! Liefs Talitha

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ben geen thee drinker, wel een koffie madam ;-)
    Leuke cadeautjes kreeg je daar!
    Kom je maandag (na een weekje rust) weer iets linken op ikblogjijblogt?!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...