dinsdag 1 september 2015

Ik ga het een beetje anders doen..

Ik heb lang nagedacht wat ik met mijn blog aan moet...het lukt me gewoon niet om het bij te houden. Als ik dan bij mezelf te rade ga, waarom het me niet lukt..is het omdat het me  teveel tijd kost om berichtjes te schrijven, de rust en zin hebben om er voor te gaan zitten...dat werkt voor mij niet op de een of andere manier. 

Misschien komt het ook, omdat er een gevoel van 'moeten' is ontstaan wat me tegenstaat. Ik heb dan het gevoel dat ik iets moet schrijven en eigenlijk heb ik dan ff niks te vertellen vind ik zelf.
Niemand zegt natuurlijk dat het moet, niemand draait mijn arm om..ik weet dat het nergens op slaat, maar zo voelt het en als iets een 'moeten'  wordt is het niet leuk meer.
Aan de andere kant vind ik het zo zonde om er niks meer mee te doen, verwijderen is al helemaal geen optie, er zit zoveel van mezelf in van de afgelopen jaren. 

Ik ben gewoon geen schrijver in hart en nieren, dat laat ik liever aan anderen over die dat vele male beter kunnen en daar ook veel plezier aan beleven!! 
Zal heus nog wel eens een berichtje schrijven, maar alleen als ik daar op dat moment zin in heb :-)
Het alleraller liefste ben ik gewoon lekker creatief bezig, op wat voor manier dan ook.
Dus heb ik besloten om mijn blog alleen nog te gaan gebruiken puur en alleen als creatief naslagwerk.

Geen 'geleuter' meer, maar foto's laten zien wat ik heb gemaakt eventueel met een kleine uitleg of een link, zo wordt het een creatief naslagwerk voor mezelf en tegelijkertijd (hopelijk) een inspiratiebron voor anderen. 

Mocht je toch nog iets van mijn persoonlijk 'geleuter' willen volgen, kan dat via Instagram (klik op het ikoontje van de camera aan de rechter zijkant), daar ben ik vrijwel dagelijks te vinden met foto's en korte berichtjes over van alles en nog wat.


Zo dit gezegd hebbende, ga ik nu mijn eerste bericht 'nieuwe stijl' voorbereiden :-))


...voor iedereen die me nog steeds volgt!!


Fijne dag!! 
**Grtzz..Maddy**


12 opmerkingen:

 1. Goed dat je voor jezelf de keus en knoop kan doorhaken. Moeten is niet leuk en moet je niet willen... Ik blijf je wel volgen en als er een berichtje is...

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja helemaal op haar Maddy's leuk en ben benieuwd....
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw blog is een beetje als een creatief huis. Je doet erde dingen die goed voelen en bij je passen. De een maakt een blog voor zichzelf als een soort 'dag'boek, de ander om dingen te delen met anderen en er zijn ook heel veel die een blog bijhouden als een soort etalage voor hun (web)winkel.
  De een is weg van het vluchtige van FB, het vlugge visuele van Instagram of de super korte berichtjes van Twitter. Jij hebt jouw keus gemaakt.
  Jij maakt uit wat er in jouw huis liefst met plezier gebeurt en zo is het ook voor jouw creatieve blog. Doe wat goed voelt en doe dat met plezier.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey girl natuurlijk zal ik de gezellige berichtjes missen, deed ik al ;). Ik ben een kwebbelaar en klets gezellig in mijn blogpost. Maar zo is iedereen anders en daar moet je lekker je eigen gevoel in volgen. Ik ben er zelfs over na aan het denken om een nieuw blog te starten gecombineerd aan een facebook pagina máár zie ook op tegen het extra werk wat het zou mee kunnen brengen want zou zomaar populair kunnen worden. Dusss denk er nog even goed over na wat ik nu zelf wil ;). Wij zien ons vast zo af en toe op facebook, instagrammen ga ik niet aan meedoen want ik vind het verhaal bij de blogs het leukste en hoef geen mooie plaatjes te kijken...zou ook niet weten waar ik de tijd vandaan moet halen om dat ook nog erbij te doen ;). Dikke knuffels!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. toppie toch! instagram heb ik niet maar wij leuteren wel op een andere manier hahahaha. Overigens heb ik zelf de laatste tijd ook niet zoveel tekst op m'n blog, om dezelfde reden eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gewoon je eigen weg volgen, ik heb er ook een jaar niks mee gedaan, ik weet de weg naar je blog en vindt het gewoon leuk om af en toe even te snuffelen en inspiratie op te doen, veel plezier met je werkjes en dan kijk ik toch gewoon ook op instagram, groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Doen wat voor jou goed voelt is de enige weg. Ik volg je toch wel!
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Helemaal goed. En ik ben nu al benieuwd naar je eerste foto's...!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi dat je voelt en ervaart wat goed is voor jou en dat je naar handelt. Ik zie je op IG nog iig. Ik merk zelf dat ik makkelijker en sneller even iets op IG of FB post dan een heel blog bericht plus alle berichten van iedereen bijhouden waar ik liefst ook graag op reageer. Maar bovenal wil ook ik liefst meer tijd bezig zijn met creativiteit en dat schiet er vaak bij in. Dus ik snap het heel goed. Ik vind het een mooie stap van je.
  Liefs. Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Het klinkt als een wijs besluit. Gelukkig volg ik je al op IG en ik heb gezien dat je inmiddels al wat "new style" gepost hebt ook, dus dat komt helemaal goed!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je hebt helemaal gelijk. Als je er geen plezier aan beleeft, kun je het beter anders aanpakken. Grappig, bij mij werkte het precies andersom. Ik wilde een blog voor mijzelf als creatief naslagwerk. Ik merkte dat ik het heel leuk vind om verhaaltjes te maken met knuffels etc. en wat 'geleuter' eromheen. Dat gaat eigenlijk vanzelf. Ik doe het ook alleen als ik er tijd voor heb. Laat het geleuter dan maar aan anderen over. ;-)
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...