dinsdag 29 januari 2013

Koffiemomentje..

..even aansluitend op mijn vorige bericht is manlief niet de enige die graag koffie drinkt..LOL...
Ik zit hier s'ochtends, op de dagen dat ik niet werk, met een lekker bakje koffie en twee plakjes (op dit moment) overheerlijke appel/kaneel ontbijtkoek mét roomboter:-)... even op mijn gemakje blogjes bij te lezen en dacht nu, gôh laat ik dat eens vast leggen:-)

..zo zit ik dan:


..overal op en om de computer heen zitten briefjes met van alles wat ik moet onthouden...dan hoef ik het niet allemaal in mijn blote hoofd te stampen, staat wat rommelig misschien, maar werkt perfect...als ik de briefjes lees tenminste:-)!
Dit is ook vaak zo'n moment dat ik ga bedenken wat er verder deze dag op het programma staat, wat ik moet en daarnaast vooral nog graag WIL doen...ook daar maak ik dan vaak weer een briefje van..LOL..kan ik later afvinken of het gelukt is en anders blijft dat briefje gewoon weer liggen...

Ik heb er inmiddels al een was inzitten, de vaatwasser draait, de kattenbak is schoon geschept, de webwinkel is nagekeken en de boodschappen zijn gedaan.
Nu ga ik zo eerst even een rondje badkamer en toiletten doen, gewapend met pleeborstel, chloor en doekjes, tussendoor zal ook de wasmachine klaar zijn en gaan we de was uithangen en een deel in de droger doen.
Tussen 12 tot 13.00 u. komt Malou uit school om te eten, dan heb ik tot 3 uur , buiten een paar dingetjes strijken even niks tot Malou uit school komt en ook komt Ronald dan naar huis en gaan we naar de school van Sem om een expositie van Science Projecten die ze hebben gemaakt te bekijken. 

Dat zijn zo'n beetje de dingen die moeten en wat ik vandaag WIL is mijn swappakketje voor de Friendship Swap bij Valerie afmaken, zodat het morgen of overmorgen op de post kan...

Wat gaan jullie vandaag doen?

30 opmerkingen:

  1. Nou, ik ben ook vrij en heb inmiddels de boodschappen ook in huis en de was (3manden)gevouwen en opgeruimd. Alleen nog vaatwasser uitpakken en dan komen de kids uit school om te eten. En verder ja, druk met mijn give away??? Lieve groet en geniet van je dag, Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zo een dagje uit het leven van MeisjeMaddy hihihihihi Je bent al aardig op dreef gewapend met allerhande huishoudelijke klussen en produkten!

    Is altijd een uitdaging ;-) de balans tussen moeten en willen hahahahahahaha

    Wel handig die briefjes her en der meis! Dat zou ik ook moeten doen. Er "ontglipt" me nu echt te veel ;-)
    Das niet zo erg voor de dingen die ik wil .... minder handig voor de dingen die ik "moet" hihihihihi

    Veel plezier op de expositie!!!!
    Enne succes met je swap meis!!!!!

    Ik ga een avondienst draaien .... mijn tas voor morgen naar Jenneke staat al klaar. En dan niet vergeten de wekker te zetten als ik zo rond 0.00 uur thuis kom ... wordt een kort nachtje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha! Ik heb al het kind weggebracht, opgeruimd op 2 verdiepingen, met een kopje koffie en een appeltje de blogs bijgelezen ;) EN werk verricht achter de laptop. Wat wil ik nog: de derde verdieping opruimen EN een klein naaiprojectje doen, lunchen, 2 afspraken buiten de deur, boodschappen (als het lukt), hardlopen, koken en kind weer ophalen. Pfoei! Dank je, nu heb ik ook een lijstje voor vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha, lijkt op mij ! Alleen heb ik die briefjes niet meer want die was ik altijd kwijt. Ik schrijf nu alles netjes op in een groot schrift (dat ik dan ook weer kwijt ben maar okee). Ik WIL vandaag inderdaad ook de wc's en badkamer doen maar zin... nee dat heb ik niet. Ik heb een was draaien, ga zo Christian halen, eet eet smak smak, Chris weer naar school, boodschapjes doen en dan vanmiddag stofzuigen, puinruimen en dan noe even verder met de snailmail. De Friendship Swap ligt verzendklaar, dus dat heb ik al afgevinkt ha. En ondertussen denken we... Zennnnnn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat leuk zo binnen kijken ;-) Vandaag doe ik niet veel, behalve de boodschappen, de afwas en koken, want mijn oudste hond van bijna 16 jaar is niet in orde, ik volg dus iedere beweging en ben veel met haar bezig. Haken lukt daardoor ook niet, heb er geen rust voor.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. o..jakkes...sterkte Anja, hoop dat het meevalt!!

      Verwijderen
  6. Hee, ik vind dit eigenlijk wel een hele leuke aanleiding om ook mijn blogplekje op de kiek te zetten! Ik ga er zo meteen gelijk aan beginnen en wellicht is dit iets wat meer blogsters gaan doen!
    Dat is dus het eerste wat ik ga doen. Ook moet er nog een was in; ik wil nog even stofzuigen en ik ben aan het haken (voor mijn project waar ik nog even niks over vertel). Dan de vaatwasser uit- en weer inruimen en de penen, uien en aardappels alvast panklaar maken voor de hutspot vanavond.
    Nou, dat is al weer een hele lijst, dacht ik zo.
    Verder ga ik codeInepilletjes slikken vanwege de droge kriebelhoest die mij belet fijn te slapen (slaap al 2 nachten half-liggend op de bank want manlief moet ook gewoon werken)zodat ik hopelijk morgen fit genoeg ben om weer te gaan werken.
    Doegie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is wel een heel leuk idee inderdaad... een "hoe blog jij?"! Beterschap met de hoest...heel vermoeiend!

      Verwijderen
    2. 'Hoe blog jij?' is gelanceerd...ik heb ook een blogje geplaatst hoor :o)
      Wie volgt??? Dinaz ♥

      Verwijderen
    3. Ik! Heb er vandaag een blogje aan gewaagd.... zo leuk om bij iedereen even mee te kijken; leuk idee! Groetjes van Mirjam.

      Verwijderen
  7. Lekker plekkie hoor! Klinkt lekker appel/kaneel ontbijtkoek! :o)

    Vanmorgen was ik 'vrij'...dat wil zeggen ik hoef voor werk niet weg...de telefoon & email gaat gewoon door.
    Ik heb tussendoor wel al kunnen opruimen, afwassen, stofzuigen, dweilen, afnemen, was draaien en de wc. Nu zit ik 5 min. blogjes te lezen om straks Melanie een boterham (ofzo) te geven. Dan om 13.00 uur naar de zaak om daar weer flink aan het werk te gaan het moet klaar want morgen moeten we weer op klus...
    Pfff...vanmiddag na half vier een paar boodschappen, koken, afwassen en vanavond een uurtje zwemmen.
    En dan hoop ik rond 22.00 op de bank te kunnen ploffen! haha...

    Fijne dag!!! Dinaz ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  8. leuk, zo zit ik er ook bij met precies dezelfde beker/mok van albert heyn haha ! hier de kattenbakken ook schoon geschept, de vaat gedaan, aanrecht ontsmet met dettol, eten voorbereid, met stofveger door de woonkamer en nu nog stofzuigen. De was is klaar die ga ik zo ophangen en er nog 1tje opvouwen. Daarna komt zoonlief warm eten en dan mag ie gaan werken. Heeft onregelmatige tijden dus wij eten warm op de gekste tijden. tenminste grotendeels is dit de planning...
    briefjes op mn laptop heb ik niet, wel een dik schrift ernaast waar ik alles in opschrijf (ben een vergiet)
    fijne dag <3 liefs, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Haha hier een schrift naast tante Til (mijn rooooze laptop) want zelfs briefjes raak ik kwijt...
    Gezellig sfeertje hoor, bakkie erbij jumjum.
    Fijne dag...ik heb vanmorgen met de tuinders gewerkt en ga zo even de badkamer soppen en dan door naar een school, een lastig gesprek aangaan met de docent van 1 van onze tuindertjes.....
    XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Alsof we met ons allen bij je op schoot zitten, hahahaha!
    Leuk om te weten hoe jij je dag thuis doorbrengt.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Pffff... Schreef net een berichtje over mijn lijsjes. Leuk om zo een gewone dag van jou te lezen. Dat rondje huis moet hier zo ook en dan vanavond als de kids op bed liggen is ik wil aan de beur. Liefs maai

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een vrouw kan het toch druk hebben hé, maar
    we mogen niet vergeten tijd vrij te maken voor
    wat we graag doen! Leuk dat je ♥Friendship♥ Swap
    bijna klaar is, ik ben benieuwd wat het wordt!
    Liefs, Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi, ik ben via via op je blog terecht gekomen en gelijk volger geworden :) Groetjes Janny
    creatiefmetmij.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een leuk blogje! Ik ben helemaal niet zo gestructureerd, werk wel met briefjes. Vandaag heb ik beddengoed gewassen en de boel aangeveegd (je blijft bezig met zoveel mensen in huis, dat kan wel een paar keer per dag). Op dinsdag heb ik altijd een halve krantenwijk, samen met mijn dochter. Voor mijn beweging, ik ben geen sportschool-type en heb een stok achter de deur nodig om in beweging te komen! Verder altijd tussenschoolse opvang op dinsdag (ik ben coördinator). Aansluitend bezorg ik dan kranten vlakbij de winkels, dus als ik klaar ben, haal ik altijd boodschappen. Daar bespaar ik weer tijd mee. Nu zit ik lekker blogjes te lezen, terwijl mijn dochter (9) speelt met haar kersverse 'verkering' en ook haar hartsvriendin. Mijn andere dochter (12) is ziek naar bed gegaan. Zo meteen maar eens met het eten beginnen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb hier een stoel, waar ik altijd zit te bloggen, maar die moet eerst hoognodig schoongemaakt...

      Verwijderen
    2. hahaha...ahhhh daar kijken we wel doorheen hoor:-) Beterschap met je dochter!!

      Verwijderen
  15. Die briefjes,daar heb ik er ook wat van liggen :-) En nog meer rommeltjes ahum belangrijke zaken ;-)

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ha,ha...je maakt me lekker met je appel/kaneel ontbijtkoek,mmm wat klinkt dat lekker!Zelf gemaakt of zelf gekocht??ha,ha...Koffie is niet mijn ding,ben meer van de thee,maar de laatste tijd gaat er een Latte Macchiato ook wel in moet ik zeggen..mmm...heerlijk en ook die van de Aldi in die beker/Lidl koud!Mijn nieuwste ontdekking!Vandaag was ook mijn vrije dag en het enige wat ik heb gedaan is er een was in gestopt,een keer gestofzuigd,boodschappen gedaan en gekookt en verder aan het 'stoeien'geweest dus met die Hangul..pfff,dochterlief vind hem te groot inderdaad als sleutelhanger...'hang hem aan je laptoptas'kondigde manlief aan tijdens het eten...'nee,ik kijk wel wat ik er mee doe,maar hij is wel leuk!'(snik,snik.....ik dacht ? zou ze zeggen 'hij is leuk mam,maar te groot voor aan mijn sleutelbos en mijn laptoptas gaat hem ook niet worden,dus als je het niet erg vind.....'niet dat ik hem haar niet gun...NATUURLIJK wel!,maar heb nog die ene mannelijke collega,van mijn leeftijd,ha,ha...die er ook zo om zit te popelen en waar ik eigenlijk geen zin meer in heb om er nog een voor te haken,aangezien het geen 'leuk'haakwerkje is.Kijk wel of ik dat nog ga doen,had me zelf eigenlijk voorgenomen eens NEE te leren zeggen tegen dat waar ik eigenlijk geen zin in heb,maar ja dan 'dringen'ze het je zo enthousiast op...zucht...en ja de zolder ligt inmiddels ook al vol met bedankjes dus die hoef ik ook niet meer...we zullen wel zien:-(....)Misschien toch maar eens wat harder worden en meer aan mezelf gaan denken!:-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De appel/kaneel koek is nieuw (ik dacht van bolletje, heb de wikkel al weggegooit, maar er is een reclame van op t.v.) en helemaal zelf gekocht! (Maddy en koek maken...geen goede combi:-) Nee zeggen is in dat geval ook best lastig, vooral omdat het eigenlijk een compliment is dat ze je vragen wat te maken, dan vinden ze het dus mooi wat je maakt! Misschien kun je dochter lief aankijken en aanbieden iets anders voor haar te haken, aangezien ze Hangul; toch te groot vind?!

      Verwijderen
  17. o hey! Leuk dat je meedoet met onze give away. En toen kwam ik later weer hier terecht omdat ik bij Nicole d'r blogplek voorbij zag komen nav jou. Grappige aktie misschien van de week ook eens een foto hiervan maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hahaha...ja grappig hé hoe dat weggetje dan loopt! Gezellig dat je hier bent aangekomen:-))!

      Verwijderen
  18. En als ik jouw blogje doorlees valt me één woord op. Sem.
    26 jaar geleden dacht ik dat mijn zoon een unieke naam had die nooit eerder gegeven was aan een kind. Nu jaren later is het een naam geworden in de top tien. Hoe kon ik toen weten dat het ooit zo'n favoriete naam van velen zou zijn.

    groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ohh dat van die briefjes herken ik helemaal! zo ben ik ook. Overal kun je briefjes van mij vinden. Meestal staan er dingen op die ik moet onthouden.

    Zelfs in mijn telefoon hou ik lijstjes bij, hihi.

    liefs,
    Samantha

    BeantwoordenVerwijderen
  20. zucht...klinkt lekker appel kaneel ontbijtkoek, lekker hoor!
    Ik schrijf ook alles op,dan ruimt het in mijn hoofd op.. en ik streep het door als ik het gedaan heb.
    Vind de briefjes wel gezellig staan bij je moet ik zeggen.
    Ben vandaag Moos wezen halen van de trein in Geldermalsen. Samen met Jenneke en mijn jongste nichtje.
    Heb lekker even bij me twinssis koffie gedronken, met een appelflap, ff gezellig gekletst en toen naar huis gegaan.
    Ga nu eerst even wat blogs lezen dat vind ik leuk om te doen. En dan kijk ik weer verder.
    Fijne dag he
    Groetjes Hester

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Grappig idee heb je gelanceerd. Ik zal ook eens kijken of ik daaraan mee kan doen.
    Ik heb geen lijstjes en ook geen briefjes. Ik doe altijd maar wat. En dus vergeet ik ook weleens iets. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...