woensdag 4 augustus 2010

De start van een blog!

Eindelijk...iets wat ik al langere tijd wilde, maar waarvoor gewoon de tijd ontbrak om er eens rustig voor te gaan zitten!
Da's het mooie van vakantie...geen gerén en gevlieg van én naar school, bezig zijn met van alles wat móet, continu op de klok kijken, maar even lekker uitgebreid de hele dag de tijd hebben om iets te doen!
Het begin is er in ieder geval en nou m'n best doen om het bij te houden....dat moet me toch wel lukken...
Natuurlijk gaan er nog foto's op komen, wil ik van alles vertellen en me verder verdiepen in de mogelijkheden van dit blog...maarrr de indeling is gemaakt, de kleuren zijn gekozen, dus da's alvast een goede start!!

3 opmerkingen:

 1. Jaaaaaa hoor waar blijft de rest nou
  ik wil wel wat zien he als ik langskom hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihihi...ja hoor, je hebt helemaal gelijk! solly...ga mijn best doen, dat beloof ik! Volgende week wordt het allemaal rustig als de kids weer naar school gaan en dan ga ik er even goed voor zitten, dacht het nu wel allemaal te kunnen doen maar de kids eisen toch de nodige aandacht op:-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja dat (her)ken ik heel goed hoor. Hier hebben we nog bijna 3 weekjes vakantie dus tis nog even volhouden. Ze beginnen zich nu te vervelen dus... afijn je kent dat vast wel...

  Er staat alweer wat bij dus ga lekker verder koekeloeren hihi...

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...