vrijdag 22 juni 2012

SlippertjesNou mijn eerste zelfbedachte haakwerkje is er...een minislippertje! Ik had laatst een gratis patroontje voor babyslippers gevonden op internet..klik..en hoe schattig ik ze ook vind, praktisch gezien zijn dat gewoon geen handige dingen voor baby's, toen dacht ik (ik denk heel wat af:-) dat ze misschien als sleutelhanger leuk waren, maar daar waren ze eigenlijk weer veels te groot voor, dus ben ik aan het tellen en uitproberen gegaan om iets dergelijks op sleutelhanger formaat te maken en dit zijn ze geworden!! Het moeten dus nog sleutelhangers worden, maar ik wilde ze heel graag alvast laten zien. De slippertjes zijn 6 cm. lang en 3,5 cm. breed. Heel benieuwd wat jullie er van vinden?!
Ik wil proberen er een beschrijving van te maken voor op m'n blog, maar dat kan even duren...ben daar nog niet zo heel handig in. Voorlopig eerst alleen de foto's.7 opmerkingen:

 1. DIE zijn leuk!! de slofjes ook ,maar deze vind ik nog veel leuker. Volgend boekje met zelfbedachte haakpatronen? Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaaaah wat lief de kleine slippertjes! Nee, dat is inderdaad niks voor die kleine babyvoetjes maar dit is een hele goede oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. sono molto carrini !!!
  a presto ,
  Mihaela

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...