dinsdag 5 juni 2012

Weggevertje/Give-Away

Ik zie steeds vaker Give-Away's, of op zijn Hollands gezegd weggevertjes, voorbij komen en ik vind het een heel leuk 'iets'...want wees eerlijk, wie vind het nou niet spannend om kans te maken op een leuk kadootje! Ik doe er in ieder geval graag aan mee en waag mijn kansjes...maar ook al ben je niet de winnaar, je helpt door mee te doen tegelijkertijd iemands blog een beetje onder de aandacht te brengen en zo werkt het uiteindelijk twee kanten op.
Ik loop ook al even met het idee van een hoe en wat Give-Away rond en het lijkt me eigenlijk wel heel leuk om er op mijn blog iets continu's van te gaan maken...zoals bv. een maandelijkse Give-Away...dat hoeft niet altijd iets groots te zijn wat mij betreft, maar kan variëren van zelfgemaakt tot iets uit de winkel die ik samen met mijn zussen heb (DitteMeDatjes)...zo is er ook vaker voor iedereen weer een kansje en het gaat er om dat het iets is waar iemand (hopelijk) gewoon een beetje blij van wordt!
Wil je op de hoogte blijven is het handig om je aan te melden als volger, maar ik ga dat niet als verplichting stellen om mee te kunnen doen met een Give-Away...die keus is voor een ieder vrij. Wat ik wel vraag is het volgende:

* Laat bij de Give Away een reactie achter als je graag mee wilt doen, vergeet niet je naam of naam van je blog erbij te vermelden, die naam gaat in de 'hoed', waar uiteindelijk de winnaar uitgetrokken gaat worden.

* Plaats de afbeelding van de Give-Away zichtbaar op je blog (of ander social media) met een directe link er naartoe.

Hierbij mijn allereerste Give-Away!!..om het motto "wie het kleine niet eert"...meteen wat kracht bij te zetten, begin ik met een 'Little Dress' sleutelhanger, het is een eigen ontwerpje (het patroon en een kleine uitleg kun je bovenin de tekstbalk vinden onder Patronen en Tutorials).
Het is bedoeld om aan een sleutelbos, tas of jas te hangen. Het jurkje is van Miyuki kwaliteitsrocailles gemaakt in de kleuren Paars met Lila en is 4x3 cm. (hxb)
Hopelijk vinden jullie hem leuk!

Je kunt nu meedoen tot en met Dinsdag 19 Juni...dan mag één van mijn kinderen een naam uit de hoed gaan trekken en zal ik op Woensdag 20 Juni de winnaar bekend maken!

4 opmerkingen:

 1. Oh, wat leuk, ik doe graag mee voor dit schattige jurkje! Je snoeperige taarthaaksels zijn ook errug leuk! Ik ga een link op mijn blog plaatsen. Groetjes, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ge-wel-dig!! Wat is dat origineel zeg.
  Groetjes, Yvonne Kerstjens

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je bij mij meedoet...ik doe graag bij jou mee en ben volger geworden ;-) De link staat ook op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh en ook nog een give away, ik val met m'n neus in de boter! Ik waag graag een kansje. Trouwens, ik heb op dit moment ook een weggevertje!
  Groetjes van Nicole -maaksels en meer-

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...