donderdag 5 juli 2012

Welkom nieuwe volgers

Sinds het patroon van de minislippers is opgenomen op freubelweb, schiet de bezoekersteller omhoog en zo ook het aantal volgers!! Ik vind het een hele eer dat het patroontje zo leuk en enthousiast ontvangen is en ik er zoveel leuke reacties op gekregen heb....meer eer van je 'werk' kun je niet krijgen toch! Allemaal heel erg bedankt daarvoor!!
Bij deze iedereen die er als volger bij is gekomen..WELKOM..hartstikke gezellig dat jullie er zijn en hopelijk regelmatig even aan komen waaien! Het is leuk als het twee kanten op werkt, dus als het lukt kom ik zoveel mogelijk ook even bij jullie aanwaaien.
Er zijn zo ontzettend veel leuke blogs en er wordt zoveel moois gemaakt, ongelofelijk hoeveel creatieve mensen er zijn, op wat voor gebied dan ook, iedere dag ontdek je wel weer wat...het is écht een wereld op zich dat 'Blogland' met stuk voor stuk unieke bewoners.

Wil ik gelijk even melden dat het de komende weken wat rustiger zal zijn hier, de (school)vakanties zijn bijna begonnen en dan gaan we toch regelmatig de hort op, daarbij zijn de kinderen natuurlijk thuis, dus zit ik zowiezo wat minder achter de computer.

Ik heb voor mezelf als haakprojectje het maken van I-pod hoesjes voor de kids bedacht, ik zag een patroon bij Sascha, leuk idee waar je toch ook op je eigen manier wat van kunt maken...niet een al té moeilijk project, heb tenslotte vakantie:-)...alles wat er dan nog meer uit mijn handen komt is mooi meegenomen!

Denken jullie nog aan mijn Give-Away?? Meedoen kan tot eind Juli, klik even op de foto aan de zijkant om rechtstreeks naar het bericht te gaan...hoe meer hoe leuker en als het zo doorgaat met het aantal volgers, ga ik me zeker even achter de oren krabben voor nog een extraatje!

Voor iedereen die ook lekker vakantie gaat vieren...alvast een héle fijne vakantie!!..ennn vooral...2 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen gebeuren er allemaal op je blog!! Je bent er lekker actief mee bezig zeg! Nog gefeliciteerd met je verjaardag! en alvast fijne vakantie.
  Groetjes, Elian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Maddy,

  Ook ik ben een nieuwe volger, ik was ook meteen weg van de teenslippers. Ik kwam het patroon tegen via de Link Your Stuff pagina van Annemaries Haakblog. Ik heb ze dan ook uitgeprobeerd en ze zijn goed gelukt vind ik. Ik wil je dan ook via deze weg persoonlijk bedanken voor dit toffe patroon. Ik heb erover geschreven op mijn blog :
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.be/2012/07/sleutelhanger-gehaakte-teenslipper.html

  Verder wens ik jou en jouw gezin een fijne vakantie toe.
  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...