dinsdag 13 november 2012

Give Away bij 200 volgers!

Ik riep het in mijn vorige bericht al, bij 200 volgers ga ik voor koninginnetje spelen en lintjes uitdelen:-))
Heb er al een mooie hoed (theemuts..LOL..) voor uitgezocht en mijn mantelpak hangt klaar.

Wat mag je doen:

* Een reactie hieronder achterlaten dat je meedoet en waarom jij vind dat je 'een lintje' verdient (max. 300 tekens:-)
*Volger worden als je dat nog niet was...
*Een link plaatsen op je blog of elders (je mag hiervoor ev. de foto gebruiken)


Zo snel mogelijk nadat de 200e volger het bordes heeft betreden, ga ik uit alle reacties een winnaar naar voren halen!


Wil ik gelijk van deze officiële gelegenheid gebruik maken door iedereen die al een poosje volger is van mijn blog te bedanken,  ik ben blij met  jullie leuke, lieve, hartelijke en grappige reacties, zonder dat is bloggen natuurlijk lang zo leuk niet, ik waardeer het enorm en eigenlijk verdienen jullie allemaal gewoon een lintje:-)!!

**Grtzz..Maddy**

37 opmerkingen:

 1. owwwww ben je toch ook een schat he ☺
  waarom ik vind dat ik een lintje verdien, dat is toch even een lastige vraag, als ik mezelf ga ophemelen ben ik misschien over een uur nog niet klaar......misschien he.....ik gun al mijn lieve bloggers een lintje omdat ik ze kei lief vind!!! en misschien dat ik daarom een lintje mag verdienen als jij je 200 volgers ( liefst meer hebt behaald).
  enne maddy ik neem altijd graag even een kijkje op mijn blog ( jij valt dus ook onder die lieve bloggers ha ha ha)
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. owww ja ik plaats jou linkie op mijn site

   Verwijderen
 2. Nou laat ik dan maar als hopelijk eerste me even melden voor een lindje..waaorm zou ik een lindje verdienen...er zijn misschien duizende dingen waar voor ik een lindje verdien. Maar dat past niet in 300 tekens. Dus als jij vind dat ik een lindje verdien.. Zal ik die altijd bewaren. Liefs handmade by jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zal morgen een linkje plaatsen lukt niet zo goed via ipad.. Me pc is nog steeds bij de dokter dus dan maar even op me werk

   Verwijderen
 3. Haha, waarom ik een lintje zou verdienen... misschien omdat ik je boekjes gespot heb op de KreaDoe? haha!
  Gut, ik heb geen idee, maar ik vind het wel leuk om mee te doen :-) (moet ik nu ook nog tekens gaan tellen?) Link komt op mijn blog, wordt geregeld!

  O, en ik wens je wel 400 volgers toe (voor voorlopig, daarna natuurlijk weer meer)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oef,moeilijke vraag,,,,,fff denken...... nou gewoon omdat iedereen, en ik dus ook, op zijn tijd wel eens een lintje verdiend ;-) Of omdat ik de aller, aller, aller, beste, leukste, liefste, trouwste, volger van blog land ben.....NOT!!!! hahahahahaha.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik volg je al een tijdje met veel plezier, nog maar 15 en je zit op 200 volgers, gaaf! Voor een lintje pas ik net als voor awards. Ieder verdient op zijn tijd een lintje (complimentje)

  Liefs, Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Origineel, Maddy!
  Ik weet niet of ik een lintje verdien. Aan de ene kant wel, omdat mijn man veel in het buitenland werkt, omdat ik dus moet plannen als een alleenstaande moeder, met 2 kleine kinderen, een baan van 20 uur, een hoofd vol creatieve ideeën en een huis wat het nodige sopwerk nodig heeft.
  Aan de andere kant verdien ik het niet, omdat dat sopwerk nog al eens in de verdrukking komt, omdat ik nog wel eens snauw naar de kinderen als ik migraine heb, omdat ik de chocoladereepjes van de kinderen opsnoep en omdat ik wel eens afspraken met vriendinnen vergeet.
  Maar ach... dat lintje heb ik hier wel. Een hele bak vol zelfs. Misschien is het een idee als iedereen zichzelf eens een lintje zou geven, gewoon omdat we het allemaal op zijn tijd verdienen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Maddy wat goed zeg je volgers aan het denken zetten!
  Ik ben goed in het omzeilen van persoonlijke vragen;-)dus eh. , ik zeg niet dat ik een lintje verdien, maar ga wel helemaal uit mijn dak als ik er een krijg! Ik doe dus mee en nu maar afwachten...liefs Talitha
  ps zie nu je tissuecover, wauw prachtig. Ze zijn leuk te haken hè? Jij hebt wel heel romantisch gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Beste Maddy, Waarom ik een lintje verdien? Om dezelfde reden waarom iedereen een lintje verdient. Iedereen doet toch zijn best waar of waarvoor ook. Iedereen is een kei in iets, dus verdient daar ook een lintje voor. Als ik een lintje zou krijgen dan draag ik hem op aan mijn moeder, gewoon omdat ze mijn moeder is.
  Veel lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oww leuk een give away.. hahah een lintje?? en waarom ik het zou verdienen?? wellll ...ehhhh.. omdat een lintje leuk in mijn lange haar zou staan!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heei!
  Ik wil veeeel liever jou een lintje geven!!! Je hebt zo'n leuk, vrolijk blog! Je geeft lieve reacties. Al ken ik je niet persoonlijk, je lijkt me een heel aardig mens!
  Op naar de volgende 200!!!

  Groetjes Leonie
  Oja, misschien mag ik een klein lintje krijgen omdat ik een 9.4 voor wiskunde heb?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Héhéhé, als dat geen leuke manier is om een give-away aan te kondigen. Ik verlang al om jou te zien, opgedoft met theemuts en mantelpakje ;-) Ik zou graag een lintje verdienen om een grote strik te kunnen maken omheen mijn happy family en heel blogland... want verdient niet iedereen een beetje geluk? Dat kan je in elk geval hier vinden! En joepie, ben ik blij dat ik al (nog maar net maar toch :-)) volgertje ben! Ik plaats een linkje op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hai Maddy, ik volg je al, dus kan je niet verder op weg naar de 200 helpen... Waarom ik een lintje verdien? Nou, eigenlijk vooral omdat ik zo ontzettend nieuwsgierig ben naar wat jij voor lintjes gaat uitdelen! ;) :P

  PS ik heb ook een give-away voor als je van thee en van retro houdt... klik

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hé, wat een leuk idee! Ik ben hier volger nummer 187 geworden, als dat geen lintje verdient :-) Veel succes, je gaat dat prima doen in dat mantelpakje! En trouwens: ook voor jou een lintje omdat je hier reclame maakt voor mijn eigen give away'tje. Vele groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Maximaal 300 woorden ....

  Nou ga er dan maar eventjes voor zitten.
  Ehhhhh ..... ehhhhh ..... ehhhh .... hihihihi

  Nee hoor meis, je blog verdient veel volgers! Leuk, gezellig en jij ook zo heerlijk spontaan! Kortom ik voel me hier thuis hoor hahahahaha

  Waarom ik een lintje verdien? Nou simpel ik word graag "versierd" (letterlijk en figuurlijk hihihihihi)

  Ga je meteen even linken op mijn blog!

  Liefs Moos

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Van harte proficiat met de volgers die je al hebt, die andere zullen wel vlug komen ;)
  Ik zet ook een link op mijn blog.
  Waarom ik een lintje verdien? Zoals hier boven al gezegd verdienen we allemaal wel een lintje voor al het moois dat we maken en eentje voor mezelf? Ik heb al 3 mutsjes gemaakt voor het goede doel tussen men drukke bezigheden.
  Groetjes Kristel

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ha ha, ik wil jou wel in een mantelpakje zien :). Ik heb hier bakken vol met lintjes, dus ik kan mijzelf wel versieren. Nu nog een vlaggetjes en taart erbij en het feest kan beginnen bij volger 200!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. 200 dat is zeker een feestje waard :-) Bij mij gaat de vlag al uit bij 100 en wie weet waar de Zeefdruk - GIVE AWAY heen vliegt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Als ik een lintje verdien, dan om mijn lach... deze is aanstekelijk, hartelijk en zo herkenbaar. Niemand heeft er zo eentje zoals ik... Kon ik deze maar bloggen...

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ha Maddy, wat een mijlpaal zeg, ik wens je nog veel volgers toe want je heb gewoon een hartstikke leuk blog. En waarom moet ik een lintje....ik hoef er geen, ik vind dat jij er 1 verdient!!!!
  Groetjes hoor,

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Jaren geleden werden er eens tijdens een bijeenkomst van school lintjes uitgedeeld aan de kinderen. Die mogen jullie straks zelf aan iemand geven waarvan jullie vinden dat ze een lintje verdienen werd er bij verteld. Onze zoon riep toen heel enthousiast door de zaal dan geef ik die aan mijn mama want die is zo lief. Eigenlijk was het niet de bedoeling dat hij dat zei verder was het ook helemaal stil dus wij vielen lekker op. Maar ondanks dat ik niet graag opval voelde ik me toen wel heel bijzonder en trots. Maar wat mij betreft verdien jij (en heel veel andere bloggers) een lintje gewoon omdat jullie blogland eenstuk leuker maken. Proficiat met je bijna 200 volgers.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. haha wat een leuke give away!

  Waarom ik een lintje verdien? Omdat ik nog altijd proberen te haken en naaien terwijl ik al zoveel ook verpest heb. En omdat ik volhou en het stilletjes begin te kunnen! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Madyy, als jij verliefd bent op dat nostalgisch plaatje wil ik je het met veel plezier doormailen. Stuur me anders een mailtje met je adres en bedankt voor de lieve woorden.
  Nog een fijne dag, groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hoi Maddy,

  Ik doe natuurlijk mee! Het is alleen wel een lastige vraag, waarom ik een lintje verdien... Misschien wel omdat ik, ondanks ik het altijd druk, heb voor iedereen klaar sta en mijn hand er niet voor omdraai een ander te helpen. Lastig om dit over mijzelf te zeggen, maar ik hoor vaak genoeg dat ik erg behulpzaam ben.

  Ik ga een linkje plaatsen op mijn blog!

  Liefs, Vera

  P.S. Ik breng jou envelop zo langs het postkantoor! SPANNEND!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hooi, wat leuk!! En wat heb je een leuk blog ik vind dat ik wel een lintje verdien omdat:

  - ik stapels huiswerk heb en ook nog eens tijd vrij moet maken voor leuke dingen!
  - elke dag 15 km fiets!!!
  - en dan ook nog eens een blog bij houd(www.creasnuf.blogspot.nl)

  Groetjes linda

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Een lintje geven is denk ik net zo leuk als er eentje krijgen. Dus ik hoef geen lintje, het voelt ook raar om mijzelf er eentje toe te kennen ;) Ik geef dus 'mijn lintje' aan de 200e volger. Wat een aantal zeg! Dat er nog maar veel mogen volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 26. haha, hij is leuk!! Maar ja, waarom ik een lintje zou moeten krijgen, dat vind ik ook moeilijk hoor, ik zou hem ook liever weggeven ;-) daarom misschien, ik geef graag en met liefde 'alles' weg!
  Succes en op naar de 200!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Oh, wat leuk zeg, ik doe graag mee! Je bent al bijna bij de 200 ook, zie ik. Nou, ik sta er al tussen. Een linkje plaatsen moet ook nog wel lukken, ga ik straks even proberen.
  Waarom ik een lintje verdien?! Nou, eigenlijk helemaal niet natuurlijk... Letterlijk gezien: Als ik m'n voorraden bekijk hier thuis, om te beginnen bij m'n bakken met lintjes... ;-) Gelukkig deel ik die ook heel regelmatig uit, zoals bij workshops, dus dat ruimt dan weer op. Waarom dan nog een lintje: Ik vind het heerlijk om ideeën te delen met anderen, dat maakt bloggen juist zo leuk. Dus in het rijtje van al die blogsters waar ik al zoveel inspiratie opgedaan heb, sta ik daar graag tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Maddy,
  Ik heb altijd gezegd dat ik geen lintje zou hoeven, dus daar hou ik me nu ook maar aan.
  Maar ik zet wel een linkje (geen lintje) op mijn blog naar dit originele idee.
  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Nr. 197, nog 3 te gaan! Als dat geen lintje verdient! Maar dan natuurlijk wel voor jouw blog, want als dat niet zo gezellig was had je nu geen (bijna) 200 volgers! Proficiat!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Bedankt voor je compliment op mijn blog, waardeer ik zeer! Jij hebt ook een mooie blog, wat kan je goed haken! Benvolger geworden en zal je link op mijn blog plaatsen!

  Groetjes Romana
  sowcute.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ik wil ook graag lintjes omdat ik pas begin en er nog geen heb....echt waar hoor:)
  Ik ga je volgen!
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 32. huh, hoe kan het dat ik dit niet gezien heb... die lintjesregen...... Of ik een lintje verdien weet ik niet hoor, dat is nogal lastig nietwaar. Ik vind mezelf wel okee, dat dan weer wel haha. Ik zet een linkje op mijn blog en duim dat die 200e volger zich meldt.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Waarom verdien ik een lintje, tja euh... niet echt geloof ik. Maar wie weet, als ik er eentje win, hoe goed die me staat. Dus ik verdien een lintje omdat ik vandaag voor het eerst gequilt heb. Ik vond al die lapjes met die puntjes altijd zeer ingewikkeld maar ik ben eenvoudig begonnen en het bevalt goed. Veel plezier met je blog en op weg naar de 250 zou ik zeggen. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Op de valreep...ben namelijk best nieuwsgierig wat die leuke giveaway is! Je maakt altijd van die leuke dingen...
  Maar ja...waarom verdien ik een lintje??? Dat weerhield mij ervan om me aan te melden. Want ik verdien helemaal geen lintje.
  Okee, ik ben een aardig mens...en doe m'n best voor andere mensen :o) Maar er zijn zoveel andere mensen die zeker een lintje verdienen!!!

  Spannend hoor...haha.
  Groetjes Dinaz ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...