dinsdag 15 januari 2013

Lintje van de maand

Een tijdje geleden heb ik voor koningin (LOL) gespeelt en als Give Away lintjes uitgedeelt. Bij de 'uitreiking' (zie HIER) heb ik toen gezegd dat ik iedere maand een lintje zou gaan uitdelen, omdat ik vind dat al mijn lieve blogmaatjes het wel eens verdienen om in het zonnetje gezet te worden, dat wordt een beetje veel in één keer dus doe ik het op deze manier!

Dit staat dus los van een Give Away waarbij de winnaar wordt geloot. 
Die blijf ik uiteraard ook gewoon doen voor iedereen, binnenkort staat er trouwens  weer eentje in de planning! 

Eerst nu het lintje voor Januari (kan een ander lintje zijn dan wat is afgebeeld hoor:-)



... ik wil hem deze maand graag geven aan Evelien van Threadyarknot en waarom? 
Zaterdag 3 November ontdekte ik haar blog,  Evelien had haar eerste bericht geplaatst (dat heb ik teruggezocht en vind je HIER). Ik was de allereerste die een berichtje achterliet en ze had toen ook nog helemaal geen volgers. 
We zijn nu twee maanden verder en inmiddels staat haar volgersteller binnen een recordtempo al op 82!! 
Evelien heeft zichzelf op de kaart gezet door gelijk te beginnen met een leuke Give Away van zelfgemaakte sleutelhangers en dat via de Link Your Stuff op Annemarie's haakblog te promoten.
Ik vind het echt tof hoe ze dat heeft aangepakt, want het is best moeilijk om te 'beginnen' in blogland, wat toch heel groot is! 
Maar dan moet je die volgers natuurlijk nog wel halen, op de een of andere manier de mensen aanspreken en (blijven) boeien en dat doet ze omdat ze (trouwens ook binnen no time:-) hele mooie sjaals, cols en scarflettes m(h)aakt, een héle leuke hond heeft, waar we regelmatig mooie foto's van mogen bewonderen en vooral zelf meteen heel actief is gaan meedoen op andere blogs.
Omdat ik het een eer vind dat ik één van je eerste volgers was (de tweede om precies te zijn:-) en ik het zo leuk vind om te zien hoe je in zo'n korte tijd 'gegroeit' bent, is deze maand het lintje voor jou!
Mail je me even je adresgegevens, dan komt hij naar je toe!




Heb ik nog een vraagje? Kan iemand mij helpen hoe ik LinkWithin (waardoor foto's onderaan ieder blogbericht van oudere berichten worden toegevoegd) op mijn blog kan krijgen? Ik heb het al een paar keer geprobeerd toe te voegen, heb netjes gedaan wat er word aangegeven, maar het lukt niet en ik krijg niks te zien in mijn ontwerppagina...ik weet niet wat ik verkeerd doe, misschien heeft iemand van jullie datzelfde probleem gehad en weet wat er dan mis gaat? ...alvast thanxxxxx!

Het is inmiddels gelukt om een LinkWithin te maken, er stond wel een bepaalde code bij, maar er stond nergens dat je die moest kopiëren en dan als gadget toevoegen...dat heb ik toch even geprobeerd dankzij de tip van Multivroon en zo is het gelukt!! Hartstikke bedankt allemaal ook voor het meedenken!!

Fijne dag en voorzichtig met de gladheid!!

**Grtzz..Maddy**

22 opmerkingen:

  1. Je lintjes uitdelen is een super idee, ik ben blij dat ik er al ééntje heb, bedankt!
    Ik heb eens gekeken met Link Within en ingevuld.
    Daarna kwam ik op de site van bovenstaande en moet je nogmaals op instal Link Within klikken en kan je pagina element importeren!
    Succes en winterse groetjes, Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je reactie Valerie, maar dat is precies wat ik gedaan heb, er opent zich dan een nieuw schermpje, daar staat mijn blognaam en de titel LinkWithin, ik heb op "widget toevoegen" geklikt en dan gebeurd er vervolgens niets en vind ik het ook nergens terug..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb het ook geprobeerd, er gebeurt niets. Ik heb een mail gestuurd. Ben benieuwd. Zal ook wel weer met blogger te maken hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt Syl, ben al blij dat ik niet de enige ben waar het niet bij lukt, dan ligt het niet aan mij:-)! Ik had van het week-end ook een mail gestuurd, nog niets gehoord, vandaar dat ik hier om hulp vroeg.

      Verwijderen
  4. Wat lief van je Maddy!!! Mooie tekst heb je er ook bij geschreven ♥
    Zal Eveliene

    Succes met je LinkWithin!! Ik heb geen idee...
    Dinaz ♥

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ehum...Zal Evelien natuurlijk ook even bezoeken!...moest er nog tussen :o)

      Verwijderen
  5. Hey Evelien van hart met je lintje. Volgens mij ben ik ook via jou bij Evelien terecht gekomen. Leuke blog heeft zij.

    Groetjes,dinah

    Sorry van Linkwithin heb ik nog nooit gehoord, zal dan ook maar geen poging doen om je te helpen, hahaha. komt het helemaal niet goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd Evelien met je lintje en je succes! Maddy, hier is het gewoon wel gelukt met Linkwithin, weet niet meer hoe... Moet je niet een code krijgen en die kopieren en zelf in je blog plakken als widget?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk idee van jou, dat lintje :-) Ik ga meteen eens kijken bij Evelien. Proficiat :-) En dat van Linkwithin heb ik zelf nog nooit geprobeerd, dus daar kan ik je niet mee helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super dat je haar in het zonnetje zet!
    Is Evelien nu Ridder in de orde van Maddy? :p
    Mij moet je geen computervragen stellen, ben al blij dat mijn blog meestal doet wat het hoort te doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. whahaha...nou ik ben zelf ook geen groot licht met computerdingesen hoor...heb gelukkig een 'expert' in huis, maar ook die snapt niet waarom het niet werkt. Die ridder is ook leuk ja..grinnik..

      Verwijderen
  9. Ahhhhh het sneeuwt niet alleen .... regent ook weer een lintje hihihihi
    Wat leuk en lief van je Maddy. En Evelien verdient het ook!!!!!!

    Volgens mij heb ik het dus wel ooooooit weten te intalleren .... maar vraag me niet hoe en wat. Ik weet nog wel dat ik toen een blog heb aangemaakt en het maanden links heb laten liggen omdat ik er de puntje-puntje van begreep. En nu nog .... ik klooi maar wat aan hahahahaha en ben blij dat het het doet .... en blijft doen .... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb er ook mee zitten knoeien. Uiteindelijk bleek de volgende dag dat het toch was gelukt, misschien heeft dat te maken met de server? Ik zou dus precies alles doen als beschreven ( vooral niet vergeten aan het eind op opslaan te drukken :-)) en dan kijken of de volgende dag een klein wondertje is gebeurd.........

    Groetjes,
    Jacq

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ow wat leuk!!!!! Ik zit hier nu met een big smile achter mijn computertje en ik denk dat die er voorlopig ook niet meer vanaf gaat! Ik voel mij vereerd :D
    Wat heb je ook een super leuk en lief stukje geschreven, ik begin bijna te blozen :)
    En zonder jou had ik nog steeds 0 volgers gehad he, als je mij er niet op gewezen had dat niemand mij kon volgen haha!

    Ik heb net even snel gekeken naar dat LinkWithin en bij mij gebeurd hetzelfde als bij jou.... Niks! Haha! Misschien heeft het zijn tijd nodig om in werking te gaan en gebeuren er nu allemaal spannende dingen achter de schermen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk idee, en dik verdiend voor Evelien!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. das nou een welverdiend lintje voor evelien..top dame met een top blog...ik ben ook trotse volger van haar...en dit is weer zo lief van je...knuffie voor jou

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jaaaaaa, geheel terecht; zo'n leuk lintje voor Evelien!!! Errug lief en leuk dat je dat doet Maddy!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Maddy,
    Via Evelien hier terecht gekomen en natuurlijk aangemeld. Vind dit een super leuke actie en Evelien verdient jouw lintje zeker! Ook ik heb bewondering voor hoe ze haar blog heeft "neergezet" daarnaast is ze ook nog eens super aardig!
    Groetjes,
    Letty

    BeantwoordenVerwijderen
  16. ...Oh ja,heb m'n stem uitgebracht voor je mini slippertjes..ze zijn echt schattig!
    Verder heb je een heel leuk blog;ga ook even in de winkel rondneuzen en zal op mijn blog de linkjes plaatsen.
    Groetjes,
    Letty

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoooooi Letty, welkom en bedankt voor je leuke berichtjes! Heb je zelf een blog, dan kom ik ook ff bij jou buurten:-)?

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh super, bedankt voor de link! Ik was al op haar blog geweest (vond 'm direct mooi) en kon haar niet meer terug vinden. Nu ik Evelien's reactie lees weet ik weer waarom: ik kon de volg-functie niet vinden en wist later niet meer hoe haar blog heette.
    Zo grappig om te lezen trouwens, ik bedacht juist het tegenovergestelde toen ik begon. Ik wilde graag rustig beginnen en volgers krijgen die mijn blog graag lezen en bekijken. Ik deed wel mee aan Link Your Stuff en verder gewoon leuke blogs opzoeken gezellig meebloggen. Gelukkig is 't zo ook gelukt, maar ik heb je tip wel doorgegeven aan een andere blogster (zie een linkje op mijn blog: give away bij 50 volgers). En het werkt!
    Nou, ik ga Evelien weer even opzoeken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Maddy
    Ik kom hier terecht omdat ik net hetzelfde aan de hand heb met LinkWithin. Zou je nog eens stap voor stap willen uitleggen hoe jij het hebt opgelost? Welke code kopieer je (die bij "inhoud bewerken" staat of die bij "sjabloon bewerken"?) en waar precies plak je die dan?
    Alvast bedankt voor de hulp!
    Eva
    byevamaria.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...