zaterdag 2 maart 2013

Pasen en feest!

Binnenkort is het alweer Pasen...de weken gaan ineens zo hard, ik heb het gevoel dat Kerst pas net voorbij is, ik zie zelfs nog steeds her en der kerstverlichting.. al zitten die mensen nog in een winterslaap denk ik dan..LOL..!!

Maar goed, ik zag op Pinterest al allerlei leuks voorbij komen met het Paas thema...nou ben ik zelf eigenlijk niet echt een 'thema' knutselaar, of écht niet kan ik beter zeggen, ik weet niet waarom, maar op de een of andere manier vind ik het zonde om druk te zijn met iets wat dan vervolgens voor een jaar de kast weer in kan, hetzelfde heb ik met kerst hoor...i.p.v. "Maak Het FF" veranderd het bij mij dan in "Maak Het FF Lekker Niet"..het zal wel een 'Maddyafwijking' zijn:-))

Er zijn natuurlijk genoeg mensen die het wel heel erg leuk vinden om te knutselen voor Pasen ennnn als ik eerlijk ben, vind ik het natuurlijk WEL heel leuk om te zien wat anderen allemaal maken hiervoor...dus voor die mensen hierbij een link die ik vond met allerlei verschillende knutselideetjes, lever ik toch mijn Paasknutselaandeel:


Deze kwam ik ook nog tegen...so cute, dat badmutsje!:-)


Wij hebben een gevulde Zaterdag voor de boeg...mijn schoonmoeder wordt Maandag 75 en om dat te vieren, geeft ze straks voor familie en vrienden een 'Baerne Brunch' en afgelopen Donderdag is mijn broer 50 geworden en geeft vanavond een megafeest waarbij het vooral de bedoeling is dat de voetjes van de vloer gaan...woepie...we kunnen lekker los
en morgen zijn we 'total-loss' maar dat zien we dan wel weer:-))


Iedereen een fijne Zaterdag!!
**Grtzz..Maddy**

22 opmerkingen:

  1. Wow Maddy wat een heerlijk weekend voor je!
    Van harte gefeliess met je broer en met je Oma.
    75 en 50 wat een mooie getallen zeg.
    Vind je foto van pasen wel een sweetie ♥
    Ik wens je een zeer fijn weekend toe
    Lieve groet Hester

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maddy, ik herken dat wel, al die leuke ideetjes maar er zelf niet aan beginnen. Ik word bij he zien van al dat leuks altijd wat chaotisch in mijn hoofd dus sluit ik me er gewoon voor af en kijk er op mijn 'saskia' manier naar. Gewoon genieten en niet willen maken.

    Wat ga jij een heerlijk weekend tegemoet. Wat het jij nog een jonge oma! Heerlijk om haar nog heel veel jaren bij je te hebben. En zo'n giga feest is gaaf voor je. Dans met veel plezier en laat even weten hoe je het hebt gehad.
    Groetjes saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. haha te schattig dat kuikentje met badmutsje ieeeee :-)
    thema dingen ja ik heb juist vaak weer zoiets van: hoppa dan kan het voor een jaar de kast weer in YES hahaha.
    Met pasen zelf heb ik niet zoveel behalve de chocolade eitjes.. hmmm. Jij hebt een gezellig weekeinde voor de boeg !! Have Fun :-) xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Whahaha, dat kuiken in bad!
    Ik heb niets met Pasen, ben ook niet echt een themaknutselaar, meestal omdat ik er te laat aan begin, of al met iets anders bezig ben of zoals jij, het zonde vind dat het vervolgens een jaar in de kast ligt. Maat wie weet komt er nog wel een konijn, kuiken of ei uit mijn handen, dat weet je nooit met mij ;-)

    Wat een feestelijke zaterdag heb jij! Heel veel plezier, geniet er van!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb hetzelfde als jij hoor, knutselen voor kerst/pasen o.i.d. ik vind het ook een soort van tijdverspilling haha! Maar dat kuikentje is wel helemaal lief, dat badmutsje!
    Overigens heb ik wél d.i.y paasknutseltjes gekocht máár die gebruik ik lekker voor de snailmail, mag een ander het afmaken hihihi

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jij hebt alvast een gezellig weekend voor de boeg!!
    Leuk idee dat kuiken met zijn kleine badmuts ...
    Geniet dus dubbel en dik van je weekend,
    liefs Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hier nog iemand die niet aan thema-haken doet :p
    Veel plezier dit weekend met de feestjes en succes morgen met het bijkomen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hier nog zo iemand die zich niet aan thema's houdt. De enige keer dat ik de versiering van de zolder haal is met kerst. Verder zul je bij mij rond de valentijn geen extra hartjes zien hangen, die hangen er het hele jaar door voor de komende tigggg jaren. Paastakken doe ik ook niet aan, heb en voel die behoefte niet om met thema's aan de slag te gaan. Bij ons ziet het over het algemeen hetzelfde uit jaar in jaar uit. Aleen de creatieve ideeën die rondslingeren (lees rommel) dat zie je wel veranderen whahaha.
    Heel veel plezier op de feestjes en gefeliciflapstaart met de jarigen! Warme groetjes en knuffels van Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Laat je maar eens goed gaan op het feest !

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een dotje, je moet er maar op komen. Nee ik ben nog niet in paasstemming, griepstemming meer :-( Nou ja. Leuk al die feestjes dit weekend. Bijzondere mijlpalen, 50 en 75 worden doe je niet iedere dag. Geniet ervan.

    Lieve groet,dinah

    BeantwoordenVerwijderen
  11. volgende week dan maar bijkomen? Bijzondere mijlpalen; 75 en 50..én nee..ben ook niet zo thema gebonden..gelukkig school wel;) Fijn feestweekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Schattig dat kleintje in bad! Gaat er proper uitzien tegen Pasen!
    Geniet van het drukke maar feestelijke dagje vandaag!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Das echt een feestweekend, geniet ervan! xx

    BeantwoordenVerwijderen
  14. owww die foto is super cute

    en ik wens je een fijne feestdag toe vandaag

    lieve groet jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik herken het helemaal MaddyMeis.
    Ik heb eigenlijk ook niet zo met al die paas-, kerst- en ga zo maar door thema-frutsels en knutsels hihihihihi

    Gefeliciteerd met schoonmams en broer!!!!

    Enne lekker los gaan vanavond .... leef je uit op de dansvloer hihihihi .... en morgen lekker bijkomen :-

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een schatje heb je gevonden. Veel plezier vandaag en morgen lekker bijkomen. proficiat met schoonmama en je broer. groetjes Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Schattig die paas versiering, veel plezier bij het feesten en morgen een heerlijke hangdag gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. De tijd vliegt indd!

    Wat een schattig kuikentje is dat zeg!

    liefs,
    Samantha

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Zo jij swingt nu vast de pan uit op het feest van je broer;-)Ik ben ook niet zo voor de thema knutsels normaal gesproken,al stak Kerst me wel erg aan dit jaar hiermee en doordat ik mijn rendier had gehaakt en de hartjes met hertjes erop,e.d kreeg ik superveel zin om mijn kerstboom op te zetten(waar ik anders een gruwelijke hekel aan heb,al staat hij op 6 dec. al)Gezellig,maar alles weer aan de kant spreekt me dan ook weer aan en in eens ben ik het dan weer kitsbeu en als we dan op oudjaar niet thuis zijn is hij al voor 24:00 weer de zolder op,maar neeee dit jaar zorgde het freubelvirus ervoor dat de boom zelfs op 5 december al stond en pas op 6 januari verdween,niets zo veranderlijk als de mens,ha,ha....met pasen haal ik gewoon mijn Betty de kip van Christel Kukkert weer uit de kast tevoorschijn en mag ze weer op de rieten schaal op de eettafel bovenop de gekleurde marmeren eieren plaats nemen,dat vind ik wel genoeg voor pasen...vroeger toen de kinderen klein waren was ik denk ik TE fanatiek met al die versieringen voor elke gelegenheid(pasen,kerst,halloween)pfff tegenwoordig vind ik hoe minder hoe mooier,heb er denk ik een'overkill'aan overgehouden,ha,ha

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Hihihi, ik heb zo'n Trui-afwijking :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Kei benieuwd hoe je feest is geweest!
    Lieve groet Hester

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...