dinsdag 17 december 2013

Onderweg naar kerst en een geschenkje!

Nog maar een week en dan is het alweer kerst!! Waarschijnlijk heeft iedereen net als wij het huis inmiddels al gezellig versierd, zodat we langzaam maar zeker in de stemming komen!

Afgelopen Zaterdagmiddag was ik samen met Ronald en Malou even in Amerongen, waar Esther met een kraam vol (kerst)spulletjes stond ten behoeve van hun stichting 'Tuinderij de Ganzert'...naast spulletjes die door diverse blogsterren waren gemaakt en opgestuurd, waren er ook veel dingen gemaakt door de tuinders zelf te koop! 
Het was ook meteen weer een hele leuke ontmoeting met Jenneke en de dochters van Jenneke, Hester en Esther zelf natuurlijk en wat een heerlijk sfeertje daar!

Onder het genot van een lekker bekertje Glühwein, hebben we gezellig bijgekletst en ik heb nog een aantal leuke spulletjes gekocht:

Een prachtige houten ster met rendier afbeelding, gemaakt door tuinder Annemarie...deze hangt te pronken voor het raam:


Een houten engel met kaarsje, die heeft een mooi plekje gekregen bij degenen die we ieder jaar vooral met kerst weer extra missen, maar die er in onze hartjes natuurlijk altijd bij zijn!


Een houten plankje die ev. opgehangen kan worden met een gehaakte kerstboom en strik met belletjes...zo simpel eigenlijk, maar zo leuk!


Ook kocht ik nog een potje zelfgemaakte jam...speciaal voor Ronald :-)!

***

Aangestoken door de kerstsfeer heb ik vanmiddag wat engeltjes oorbellen gemaakt, ik zag via Facebook al vaker van die lieve oorbellen voorbij komen en ik heb zelf een poging gewaagd om ze te maken.



Ik geef 1 paar weg, een klein kerstgeschenkje. 
Je hoeft er geen reclame voor  te maken of link voor te plaatsen...zou je graag zo'n paar engeltjes oorbellen willen, geef dat dan in een reactie hieronder aan en zet er even bij welke kleur je voorkeur heeft.
De oorbellen zijn ca. 3 cm. lang (incl. haakje) en de oorhaakjes zijn nikkelvrij. 
Donderdag begin van de avond laat ik weten waar ze heen vliegen, zodat ze nog op tijd binnen kunnen zijn voor kerst!

Fijne avond!! 

**Grtzz..Maddy**

33 opmerkingen:

  1. Wat een leuke dingen heb je gescoord! Het engeltje is prachtig!
    Ik heb zelf geen gaatjes, dus iemand anders maak je er blijer mee!
    Ze zijn wel ontzettend schattig!

    Groetjes Leonie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey die lieve Maddy wat zal het weer gezellig geweest zijn zo'n klein blogmeetinkje ;) hihihi. En wat een mooie spulletjes heb je gekocht!
    En oh jij ook al engeltjes aan het maken, wat een bijzonder mooie vleugeltjes, die ken ik nog niet ;).
    Ik wil wel graag mee doen, maar niet voor mezelf maar iemand anders, alleen wacht ik nog even lekker af wie ik daar mee blij mag maken als ik zou winnen.
    Dikke knuffels van Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik doe mee voor mijn tweelingzusje hester whihihi.. geen voorkeur kleur want ik vind ze allen even mooi... jij dacht toch niet dat JIJ dat niet zou kunnen he.... de grootste sierraden maakster die ik ken!!!! het was een heerlijk daggie zaterdag... vond het reuze fijn je weer gezien te hebben en je hubbie en malou ook. mooie aanwinsten heb je weten te scoren ook daar en zo leuk die witte engel bij jou... nu moet ik steeds als ik de mijne zie aan de jouwe denken

    knuffies jenneke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. owww ff getipt door zussie he ,want ben niet zo vaak meer op blogs te vinden. T was heerlijk je weer ff te zien lieverd. En wat een prachtige spullen heb je gekocht. En je oorbellen wat een schatjes lieverd! Ik zou heel graag mee doen met je give away..maar niet voor mezelf (alhoewel ik ze fantastisch vind ♥) ik doe mee voor Berber Leistra..gewoon omdat ik het ze haar gun. Dikke knuff voor jou crea bea xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt leuke dingen gekocht en nog voor een goed doel ook. Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oooh wat een leuke dingen! Dat gehaakte boompje op dat plankje! Superschattig!!! En ik ben helemaal weg van je oorbelhangers!!! Ben sinds kort weer aan het oorbellen dragen...dus ik waag graag een kansje!!!
    Lieve groet!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De helemaal van zilver vind ik het leukst!

      Verwijderen
    2. De laatste zijn niet helemaal zilverkleurig hoor, het is met witte parels :-)

      Verwijderen
  7. Oooooh ik wil graag mee doen voor mijn lieve Feetje, mijn look-a-like van 10...
    Kleur maakt niet uit haar staat alles
    X Es ps suuuuuuuper leuk dat jullie er waren zaterdag, top!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke dingen heb je gekocht, zeker als je het verhaal erachter kent. Bij een volgende markt moet ik toch ook komen neuzen hoor. je oorbellen vind ik super maar ik draag eigenlijk nooit hangers. Maak er maar lekker een meisje van 10 (hierboven hihi) blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Maddy, leuke dingetjes heb je gescoord in Amerongen. Mooi je kaarsje om de mensen te herinneren die we altijd in ons hart meedragen. In deze tijd brand ik ook extra kaarsjes. En op andere speciale dagen.
    Ik doe graag mee voor de oorbelletjes, ik vind ze prachtig vooral het laatste paar.
    Lieve groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een leuke spullen heb je buit gemaakt :-)
    De oorbelletjes zijn prachtig! Toch doe ik niet mee, want ik draag geen oorhangers, ze zullen iemand anders veel beter staan ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Owww wat een prachtige Kersterige spulletjes all the way uit Amerongen meis! Die speciale spulletjes zijn toch altijd het bijzonderst hihihihihihi

    Owww en je engelenoorbelletjes .... wat een poepies!
    En bij het woord poepie (moet ik aan meerdere mensen denken hahahaha) maar ga ook ik voor de Hester (het zussie van Jenneke) meis. Dat zou dan een engeltje met engeltjes in haar oren worden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ooo die engel heb ik helemaal gemist. Die is zeker leuk en helaas realiseerde ik me pas te laat dat jij de Maddy was zaterdag. Ik heb je namelijk wel gezien door dat Jenneke je de comsumptiebon wilde geven, maar realiseerde me te laat dat jij het was. Anders had de we elkaar kunnen ontmoeten. Wie weet volgend jaar ;-)

    De engeltjesoorbellen zijn ook schattig. Ik wil wel mee doen als ik ze aan iemand anders mag geven. Wat zelf draag ik ze niet. Ik weet wel iemand waar ik ze dan graag aan wil geven. Ik vind dat ze deze zeker verdient. X

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh die onderste zijn lief ❤️❤️❤️❤️

    Ik vind ze prachtig dus ik waag een kansje :)

    Lieve groetjes Henrike

    BeantwoordenVerwijderen
  14. oww wat een schattige oorbelletjes.. ik waag een ook een kansje!
    ik ga voor de parelkleurige "witte"
    en fijn dat ook jij zo'n leuke dag heb gehad in amerongen!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik doe niet mee want ik heb al twee paar prachtige oorbellen van je! Maar ik wou toch effe laten weten dat ik je nog steeds volg, hoor, ondanks dat ik niet altijd reageer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oooh, die engeltjes heb ik al een paar keer zien passeren. Ik vind ze echt superschattig. Wat zou ik graag zo'n zilveren paar aan mijn oren hebben hangen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een leuke oorbellen heb je gemaakt! En wat ontzettend lief dat je afgelopen zaterdag even een bezoekje hebt gebracht aan de markt en aan Esther! Je hebt er leuke dingen gekocht!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Een leuke give away maar je mag er iemand anders blij mee maken want ook ik draag geen oorbellen

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een leuke kerst dingen heb je in huis. Heb even lekker zitten genieten van je leuke spulletjes. En die oorbellen wowwie die vind ik super leuk. Dus ik doe graag mee...

    Groetjes Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een leuke oorbellen. Die zou ik graag willen hebben. Mijn voorkeur gaat uit naar de zilverkleurige.
    Groetjes Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Wat een mooie kerst-spulletjes heb je gekocht! Ik doe graag mee voor de oorbellen, de roze denk ik maar, voor mijn dochter!
    Ik ben bezig met zo'n sjaal als jij laatst op je blog hebt laten zien, met halve stokjes, echt heerlijk relaxed om te doen én mooi effect!

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een toffe spulletjes heb je gekocht bij Essebes'kraam, heel leuk! De oorbelletjes zijn prachtig, ik heb hier wel een meisje die dat heel graag zou dragen, graag nr. 3, die vind ik het mooiste!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wauw wat heb je een mooie dingen gevonden zeg! Het houten engeltje is een mooi gebaar. en de oorbelletjes zijn super mooi! Ik wil graag een kansje wagen voor de witte!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. wat een leuk verslag Maddy, leuke dingen heb je gekocht en dat zorgt voor een gezellig sfeertje, je oorbellen zijn ook schattig en vast genoeg gegadigden, groetjes en alvast fijne Kerstdagen, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  25. wat een mooie oorringetjes, zo lief. Ik doe graag mee voor het witte setje.

    Prettige feestdagen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Mooie dingen heb je gekocht. Ik doe graag mee en kies de oorbellen met de witte pareltjes.
    Fijne feestdagen,
    Martine
    Homemade and more

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leuke spullen heb je van de tuinderij, je engeltjes zijn ook schattig, er zijn liefhebbers genoeg dus die vinden wel een plekje, lief van je

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat leuk al die (toch wel) simpele kerstdecoraties, maar zo'n leuk effect! Het engeltje staat heel mooi bij de fotolijstjes van gemisten... En wat lief van je om een paar van die leuke engel-oorbellen weg te geven! Ik wil wel graag meedoen en zou ze dan wel in de witte parelmoer-kleur willen zoals op je laatste foto. Groetjes en alvast fijne feestdagen!

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...