dinsdag 28 januari 2014

Roze sjaal

Ook al hebben we nog niet echt winter gehad, heb ik al zo'n zin in het voorjaar!! Heerlijk als alles weer geur en kleur krijgt, dat sombere grauwe weer knapt geen mens van op! 
Wat wel een beetje helpt is lekker haken met een vrolijk kleurtje, daar word je dan toch nog blij van!

Begin December kocht ik bij Echtstudio een aantal bollen StyleCraft Special DK Acryl
Ik had er al vaker over gelezen dat het zulke fijne Acryl zou zijn, zacht en van (blijvende) mooie kwaliteit, dus heb ik een aantal bollen besteld om eens te proberen.

Op Pinterest had ik een sjaal staan van Elisabeth Andree (klik op de naam) die me zowel qua kleur als model erg aansprak...leek me ideaal om hiermee te gaan proberen!
 
De sjaal is klaar!!







Hij is gemaakt in de kleur 'Fondant' (alleen die naam al :-) en het is een superfijn model, wat op veel verschillende manieren gedragen kan worden, de losse 'ring' er bij geeft nog meer mogelijkheden.

Momenteel wordt de Crochet Along deken door heel veel mensen met dit garen gehaakt en zijn de meeste kleuren tijdelijk uitverkocht helaas, maar ik ben zeker van plan om vaker hiermee te gaan haken...het is echt zacht, heel soepelvallend en bovenal het kriebelt niet! (daar ben ik nl. echt allergisch voor...brrr)

Ik  weet nog niet of ik hem ga proberen te verkopen of zelf hou, want hoewel ik de kleur echt héél mooi vind, denk ik niet dat ik het veel zal dragen en dat is dan ook weer zonde, maar weet nu dat het een heel fijn model is wat makkelijk weghaakt...misschien dan voor mezelf  in een mooi denimblauw ofzo (lekker veilig...hahaha)..ik twijfel nog even verder...

Fijne dag allemaal!!

**Grtzz..Maddy**

29 opmerkingen:

  1. Het is een prachtig gehaakt model ...
    Leuk idee met de losse ring om samen te houden ...
    Het is een gewaagd kleurtje,
    maar je zal veel positieve reacties krijgen ...
    Nog een fijne & creatieve week,
    lieve groetjes Valerie ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuk idee zo met die losse ring! Lekker zoet kleurtje ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi! Stijlvol ook. Groetjes Talitha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oooh wat is ie mooi!!! alleen de kleur al... schitterend! liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, hij is echt heel mooi geworden. Ik heb deze soort katoen nog nooit gebruikt, maar ga het zeker ook een keer kopen bij Echtstudio. ( heerlijke winkel)
    Liefs Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi! Wat een fantastische kleur ook!
    Groetjes,
    Akkelien
    debreimeisjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Nou. Fondant is prachtig ! Deze acryl heb ik nog nooit gebruikt... aanrader dus? Je sjaal is echt heel mooi, apart die ring erbij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik vind het wel een aanrader! Mooie glans ook! Ik heb nu de Annell besteld, want die wilde ik eveneens nog steeds proberen, daar ben ik ook heel benieuwd naar!

      Verwijderen
  8. Mooi Maddy! Ik zou deze kleur ook niet (snel) dragen, ik snap helemaal wat je bedoelt (onder het mom van "doe maar normaal..." haha) Het patroon en de draag-mogelijkheden maken het inderdaad tot een gevalletje "meer, meer, meer!" :-D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja zeker en erg leuk om te maken! Ik ben echt wel verliefd op de kleur, maar op de een of andere manier past het niet helemaal bij me hahaha...ik ben toch meer het veilige blauw type om te dragen geloof ik :-)

      Verwijderen
  9. Fondant...dus héél zoet roze...op zich heel mooi, maar of je dat zelf gaat dragen? Denimblauw is wel weer heel veilig...ben benieuwd wat je uiteindelijk zult besluiten :)
    lieve groet,
    Letty/Elle-Bee

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh ja ik zou hem wel dragen. Heb zelf een knalroze sjaal van stof met allemaal van die pluisjes/touwtjes eraan. Ik draag hem graag, is mijn lievelingssjaal. Maar als je zelf toch niet zoveel met roze hebt...alhoewel jij hebt die kleur uitgekozen dus ergens wil je niet voor veilig denimblue gaan ;) hihihi ik ben je een beetje aan het pesten, uit de tent aan het lokken :p. Volg maar gewoon je gevoel! Dikke knuff!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hoor bedankt...hahaha...ik hou wel van roze, heb het ook in huis...nou ja meer fuchsia dan, maar om te dragen., .moet misschien een drempeltje over :-)

      Verwijderen
  11. Prachtige sjaal in een mooie vrolijke kleur. Handig dat bandje. Heb je dat een beetje veranderd? In het patroon lijkt het veel dunner te zijn. Deze van jou blijft denk ik mooier zitten.

    Groetjes, Margaret

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ja goed gezien :-) ik heb hem wat breder gemaakt en door die ribbelsteek zit er ook wat rek in, vond die van het patroon wat ielig...deze blijft goed zitten!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind de shawl echt super mooi. Ik haak mee met de deken en vindt het garen ook heel fijn om mee te werken. Ik snap je dilemma vwb de kleur, die is mooi, maar ik ben ook meer van de veilige kleuren alhoewel ik nu ook een shawl aan het haken ben in een bijzondere kleurstelling voor mijn doen. Lieve groetjes tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Waanzinnig mooi, de kleur ook fietfieuwwww denk dat ie je prachtig staat Maddy
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Voorzover ik aan je hals kan zien staat het wel bij je huid, op zich. Misschien toch eens voorzichtig aan doen en zien of je reacties krijgt?

    Heel mooi ieg!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtige sjaal. De kleur is erg mooi, maar ik snap wat je bedoelt, ik zou het ook niet zo gauw dragen. Maar er is vast wel een liefhebber voor te vinden, kun jij weer een nieuwe maken zonder je schuldig te voelen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. ik vind hem prachtig enne gewoon dragen hoor ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik zeg heerlijk zelf dragen, schitterende kleur en mooi gemaakt! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Je sjaal ziet er supermooi uit, lekker vrlijk kleurtje, gewoon lekker zelf proberen, dan komen de opdrachten vanzelf, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik zeg ook lekker zelf dragen, hij is super

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Fondant .... helemaal mooi die naam voor een super sjaal mop. Echt I LOVE THE KLEUR!!!!!!
    Ben reuze benieuwd naar dit garen .... maar zag ook al dat het door de hype rond DE deken uitverkocht is, althans sommige kleuren hihihi

    Ben benieuwd hoe je de Annell vindt. Ik ben een echte katoenmalloot maar ik vind hem geweldig!!! Misschien maar goed dat ik deze Stylecraft nog niet ken hihihihi

    Dikke knufffffff

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Mooie sjaal en de kleur is schitterend,fijne avond,lieve groet Musje.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. mooie sjaal hoor.. gewoon omdoen en na een paar keer ben je aan die felle kleur om je nek gewend!!
    weet nog dat ik een kanariegele jurk had.. in huis prima.. maar de 1e keer naar buiten zonder jas.. was even slikken ahahah toch gedaan en niemand keek! het zit allemaal in je eigen hoofd!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hele mooie sjaal en zo origineel met die losse ring er over.
    Ik vind het ook een mooie kleur als zal ik zelf ook eerder gaan voor "veilige" tinten maar misschien gewoon doen, alles went ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Super cute! Lovely color.Thanks for sharing it. Would love to have you visit me sometime.
    Hope you have a wonderful week!
    Hugs from Portugal,

    Ana Love Craft
    www.lovecraft2012.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...