vrijdag 13 juni 2014

Het vestje wat geen vestje werd :-)

In mijn vorige blogbericht liet ik jullie raden wat mijn 'mistery project', waar ik een foto van liet zien, moest gaan worden en de 'winnaar' zou een aardigheidje krijgen...er kwamen hele leuke antwoorden voorbij, maar uiteindelijk raadde Angélique (Made With Love) dat het om een vestje ging
..inmiddels heeft .Angélique al post ontvangen (weer vergeten foto te maken)...maarrrr het mooie van het verhaal is, dat het vestje toch geen vestje is geworden...hahaha

Niet omdat ik geen vestje meer wilde maken, maar omdat ik er niet uitkwam!! Ik heb een hele middag zitten worstelen met een mindering die ik halverwege in het patroon aan beide kanten moest maken en waarbij de siersteek dan ook nog gewoon door moest lopen...het lukte me niet en het klopte steeds van geen kanten......heb het op allerlei manieren geprobeerd en telkens maar weer uithalen, weer proberen GEK werd ik er van!!
Uiteindelijk was ik er zooo klaar mee, dat ik het helemaal heb uitgehaald! 
Het patroon klopt gewoon niet, laten we het daar maar op houden (voor mijn gemoedsrust :-)

Dan maar iets anders met de wol en aangezien ik het vrij zoete kleurtjes vind, wilde ik er toch iets 'op kindergebied' mee maken en waarvan ik zeker wist dat het WEL zou lukken en dus is het uiteindelijk toch weer een sjaal geworden:-)...alleen dan in een kinderversie en een bijpassende hoofdband er bij! 
Het 'doorhaal idee' had ik een keer op Pinterest gezien en ben daar zelf mee aan de slag gegaan...ik vind het uiteindelijk heel leuk geworden en ben er blij mee!! 
Vanavond eerste wedstrijd Nederlands elftal...spannennnd, ben normaal helemaal geen voetbalfan, maar wel chauvinistisch genoeg om met deze Oranje gekte mee te doen!
We gaan er voor zitten...met een haakwerk...dat dan weer wel :-)

Fijn week-end!!!

**Grtzz..Maddy**

14 opmerkingen:

 1. Jammer dat het met het vestje niet wilde lukken. Maar wat je nu gemaakt hebt is ook prachtig. Daar gaat een meisje heel blij mee zijn. En ja, het voetbal zorgt er toch voor dat we allemaal weer achter Oranje staan. Ik ben dan ook heel chauvinistisch hoor. Lieve groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee, dit is geen vestje; eigenlijk heb ik mijn cadeautje helemaal niet verdiend ;-) Maar als sjaal met haarband vind ik het ook erg geslaagd hoor! Dankjewel voor het cadeautje, ben er erg blij mee :-)
  Fijn weekend, geniet van de voetbal (ik geniet van de rust, want hier hoeft niemand te kijken, zelfs niet iets anders dus de tv blijft lekker uit)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, dat is altijd zo vervelend als het niet lukt met een patroon en je er zelf ook niet uit kunt komen... Frustrerend! Maar gelukkig heb je uiteindelijk wel weer iets heel leuks van het garen gemaakt! Het ziet er echt mooi en vrolijk uit, ideaal voor een meisje. Veel plezier met voetbal kijken vanavond. Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geen vest,maar wel superleuk! Gezellige avond! Hier zitten ze als halvegaren in oranje op de bank en voorlopig duurt het nog wel even (LOL)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor een niet-vestje is het onwijs leuk geworden moppie! Die kleurtjes ..... zo liefffff!!!!!!

  Ik ga feest- of verliesvierders opvangen tijdens de nachtdienst hihihi .... heb er een dubbel gevoel bij hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor een niet-vestje is het onwijs leuk geworden moppie! Die kleurtjes ..... zo liefffff!!!!!!

  Ik ga feest- of verliesvierders opvangen tijdens de nachtdienst hihihi .... heb er een dubbel gevoel bij hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bahahaha arm vestje is nooit geboren! Leuke sjaal geworden hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou ja, dit is ook leuk :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dus het werd een vestje. Of nee, een leuk doorhaalsjaal. Komt altijd van pas. Patronen kunnen echte ondingen zijn.
  Voor Angélique natuurlijk nog de felicitaties.

  Fijn weekend, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Angelique, gefeliciteerd ! en ik vind de shawl erg mooi geworden !! fijn weekend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ha, wat een leuk sjaal-vest :-) Ik heb laatst ook zo een soort vestje gemaakt, tjonge dramatisch. Uiteindelijk ben ik er wel uitgekomen maar het hele patroon is aangepast, tssss. Toch ga ik 'm nog een keer maken hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat raar Maddy, kom ik opjouw blog zie ik dat ik heel veel posts van jou niet heb binnen gekregen via de leeslijst...me geprobeerd opnieuw aan te melden ...lukt ook niet, ik ben al lid hahahaha

  Ga het en beetje in de gaten houden hihihi

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Sorry to hear that the vest didn't work. But this scarf is soo sweet ♥, I would also love to wear it although I'm already an old girl ;-)
  Happy weekend greetings
  Nata

  BeantwoordenVerwijderen

Gezellig als je een reactie achterlaat!
Bedankt en Grtzzz...Maddy

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...